reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Djmk to oby sie nie zarazila.

Edysiek wszystko zalexy od sytuacji,ja wiem ze jest rodxina do ktorej syn na bank za jakies 3lata nie bedzie jezdzil z nami.Bo juz tam sie nudzi i zawsze pytanie a co ja tam bede robil.Cala wizyte dziecko siedzi za stolem,nie ma tv,telefonu i po prostu sie nudzi bo tematy rozmow go nie intetesuja.Mi przeszkadza i drazni jak taki nastolatek siedzi jak mruk i klepie na telefonie pod stolem.To brak szacunku dla gospodarzy bo pokazuje ze go towarzystwo nudzi,dlatego lepiej niech zostanie w domu na te 2-3h
Nie wspominajac ze np 16latek kuzynki weekendy ma dla swojej dziewczyny bo ona jest nr 1 a rodzice duzo dalej.Hormonow nie oszuka:rofl2:

Ale wiadomo jak sie jedzie gdzie dzievi/mlodziez siedza w innym pokoju to jak najbardziej sam chetnie jezdzi.bajka tv,xbox ot takie spotkania rodzinne

Ostatnia edycja:
Pewnie zależy jaka to rodzina tzn czy bliska. Ja utrzymuje kontakty tylko z najbliższą czyli z rodzicami i braćmi więc będzie jeździć. Ostatnio jak u brata byliśmy a on dzieci w domu nie ma to włączył jak grę na konsoli i sam się cieszył

Agunia dałam jej dwa razy i tyle że noc przespała. Nie dawałam więcej, bo skończyły się te jej histerie i nie widziałam sensu. Ale nie sądzę, żeby to było po tym.

reklama
Do góry