reklama
Rila - u nas "wyniki rekrutacji" bedą po 15 marca. Mam nadzieje, że sie dostanie bez problemu.
My póki co trzymamy sie dzielnie. Ale to też nigdzie nie chodzimy. Wśród swoich cały czas. Rodzice moi w domu siedzą, wiec też nie mają skąd zarazków przynosić. Jak ktoś chory to nie przychodzi do nas i my też tam nie chodzimy. Jednak to siedzenie jest jak na bombie zegarowej. Byłby cud jakbyśmy sie do wiosny uchowali bez żadnych infekcji.
Djmka - zdrówka dla Was.
Agunia - Hehehe znalazł swój smak.
Milenka - u mnie mama kiedyś robiła taką nutelle śliwkową. Pyszna była.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My póki co trzymamy sie dzielnie. Ale to też nigdzie nie chodzimy. Wśród swoich cały czas. Rodzice moi w domu siedzą, wiec też nie mają skąd zarazków przynosić. Jak ktoś chory to nie przychodzi do nas i my też tam nie chodzimy. Jednak to siedzenie jest jak na bombie zegarowej. Byłby cud jakbyśmy sie do wiosny uchowali bez żadnych infekcji.
Djmka - zdrówka dla Was.
Agunia - Hehehe znalazł swój smak.
Milenka - u mnie mama kiedyś robiła taką nutelle śliwkową. Pyszna była.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rila świetnie im bedzie szybciej szło z adaptacja bo ida razem, mam na mysli ze nie idzie jedn i nie bedzie calkiem sam z obcymi
Chorowitkom dużo zdrowia!
co do nutelli to u nas wlasnie sliwkowa czasem jest jak moja mama zrobi ale tyle tam cukru ze ja to nawet spojrzec nie moge, a M jadłby słodycze garsciami jakby mogl
U nas na szczeście póki co poza drobnymi przeziebieniami nic sie nie dzieje. I oby tak zostało
Chorowitkom dużo zdrowia!
co do nutelli to u nas wlasnie sliwkowa czasem jest jak moja mama zrobi ale tyle tam cukru ze ja to nawet spojrzec nie moge, a M jadłby słodycze garsciami jakby mogl
U nas na szczeście póki co poza drobnymi przeziebieniami nic sie nie dzieje. I oby tak zostało
Rila super Razem będzie im raźniej :-)
Djmka zdrówka!!!
Agunia hehe dobrze że cokolwiek mu podpasowało
U nas ostatnio albo kabanosy albo śledzik
Mnie znowu gardło/zatoki męczą ale to pewnie koło czerwca się skończy także zaczynam się przyzwyczajać hehe
Djmka zdrówka!!!
Agunia hehe dobrze że cokolwiek mu podpasowało
U nas ostatnio albo kabanosy albo śledzik
Mnie znowu gardło/zatoki męczą ale to pewnie koło czerwca się skończy także zaczynam się przyzwyczajać hehe
Drogie Mamusie! Piszę pracę magisterską na temat paragenetycznych i środowiskowych uwarunkowań noworodkowych wymiarów ciała w aspekcie międzypokoleniowych tendencji przemian. Brakuje mi ankiet dot. przedszkolaków. Stąd moja prośba, jeśli znajdziecie chwilę czasu bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Każdy formularz jest dla mnie cenny. Z góry bardzo dziękuję i życzę zdrówka dla Was a szczególnie dla waszych pociech
Link do: BADANIE DOTYCZĄCE PARAGENETYCZNYCH I ŚRODOWISKOWYCH UWARUNKOWAŃ NOWORODKOWYCH WYMIARÓW CIAŁA W ASPEKCIE MIĘDZYPOKOLENIOWYCH TENDENCJI PRZEMIAN
Link do: BADANIE DOTYCZĄCE PARAGENETYCZNYCH I ŚRODOWISKOWYCH UWARUNKOWAŃ NOWORODKOWYCH WYMIARÓW CIAŁA W ASPEKCIE MIĘDZYPOKOLENIOWYCH TENDENCJI PRZEMIAN
Edysiek
odkrywca
DJMka jak dzisiaj?
Agunia to sobie chłopak w końcu pojadł [emoji6]
Rila na pewno we dwojke chłopcom będzie raźniej.
Zdrówka dla potrzebujących.
U mnie ferie. Duża w poniedziałek pojechała z koleżankami na lodowisko. A wczoraj były na basenie.
Pojechały same autobusem do miasta. Samodzielne już to moje duże dziecko.
Agunia to sobie chłopak w końcu pojadł [emoji6]
Rila na pewno we dwojke chłopcom będzie raźniej.
Zdrówka dla potrzebujących.
U mnie ferie. Duża w poniedziałek pojechała z koleżankami na lodowisko. A wczoraj były na basenie.
Pojechały same autobusem do miasta. Samodzielne już to moje duże dziecko.
milenka30
Fanka BB :)
Edysiek jeszcze 2lata i juz z wami nigdzie nie bedziw chciala chodxic,moj brat juz bez starsxych dzieci przyjezdza,kuzynka to samo.
Ancona ja bym chciala zeby moj od wrzesnia sam busem jezdzil na angielski ale nie wiem czy sie odwazymy bo jak busa przegapi to na przystanku bedzie spal
Mika jak bedzie sezon sliwek to sie przypomne o nutelle,dzemy truskawkowe tez bede robic bo mloda zjadla z tamtego roku.
Ancona ja bym chciala zeby moj od wrzesnia sam busem jezdzil na angielski ale nie wiem czy sie odwazymy bo jak busa przegapi to na przystanku bedzie spal
Mika jak bedzie sezon sliwek to sie przypomne o nutelle,dzemy truskawkowe tez bede robic bo mloda zjadla z tamtego roku.
Edysiek cały czas wraca gorączka wyniki wskazują na jakąś infekcje. Dostał antybiotyk. Zobaczymy co będzie dalej.
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Edysiek
odkrywca
DJMka oby antybiotyk szybko zadziałał. A L. zdrowa?
Jak idziemy do znajomych to duża w domu zostaje.
Jednak nie wyobrażam sobie, żeby została jak jedziemy do rodziny nawet za 2-3 lata.
Busem pierwszy raz sama jechała. Wcześniej to chyba jeszcze nie ma co puszczać, chyba że wsadzić do busa a na miejscu ktoś odbierze.
Jak idziemy do znajomych to duża w domu zostaje.
Jednak nie wyobrażam sobie, żeby została jak jedziemy do rodziny nawet za 2-3 lata.
Busem pierwszy raz sama jechała. Wcześniej to chyba jeszcze nie ma co puszczać, chyba że wsadzić do busa a na miejscu ktoś odbierze.