reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka - właśnie fajne są bo szpilka niezbyt wygodna dla mnie (dla osoby, która wogóle nie chodzi na obcasie) , a tu obcas stabilny.

Truskawkowa - ja już oczyma wyobraźni widzę siebie w gipsie [emoji85]. A powiedz jak sytuacja z tym dzieciątkiem Waszego pracownika , coś się wyjaśniło ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mika- dzięki. Zamówiłam 4 po 39 zł i mają być na wtorek więc idealnie.

Katjuszka- daj spokój, to wcale nie szaleństwo jak tak długo nie kupowałaś dla siebie.

Ja w ciągu ostatnich kilku dni kupiłam 2 pary butów, torebkę, kilka bluzek z dlugin i kilka z krótkim nie licząc drobiazgów takich jak kosmetyczka, poduszka do samolotu z pianki tetmoelastycznej, kosmetyków itd bo oczywiście przed wyjazdem potrzebuję jak zwykle wszystkiego;-)

Milenka nie wiem do jakiego były. To są 40, ja mam 39 ale szczuple były a można stopke zakozyc bo one nieocieplane. Nie pamiętam dokładnie, coś ok 180. Teraz jest dodatkowy rabat 10% na kartę a wybór jest bardzo duży różnych.

Ja też jestem z tych co nie trawią szpilek. Mam chyba dwie pary już kilka lat i mają się dobrze bo praktycznie wcale ich nie noszę:/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka bardzo mi się te pantofelki podobają. Mam podobne, ale zakładam na specjalne okazję, to jeszcze posłużą. Ja też nie noszę szpilek, najzwyczajniej nie potrafię w nich chodzić. Wysokie to tylko na koturnie, takie mi odpowiadają.

Przyszły kalendarze i są rewelacyjne. Chętnie bym powiesiła, ale muszę poczekać, bo teściowa zobaczy.

Truskawkowa ja też lubię na łyżwach jeździć. Ale mało kiedy mam okazję.
Na rolkach jeżdżę czasami z dużą. W sumie niewielka różnica.

Też nie mam czasu na czytanie, ale wykradam nieliczne wolne chwile. Najczęściej czytam wieczorem kosztem snu, chociaż nie zawsze się udaje. Wczoraj zasnęłam po kilku stronach. Tylko mnie kilka stron nie zadowala, dla mnie 50 to minimum. Dzisiaj już tyle przeczytałam, włączyłam dziecku bajkę i miałam pół godziny dla siebie.

Ja też staram się czytać kiedy mogę. Czasem kradnę sobie 30-40min snu, a ostatnio to w sumie tylko wtedy mogę czytać. No chyba że w czasie drzemki chłopców w weekend o ile nie gotuję, sprzątam, prasuję itd

Ejjjj nie bluźnić tutaj, szpilki kocham :-)

Ja kocham buty!!! Nie koniecznie szpilki bo są mało praktyczne ;) teraz za to kupiłam sandały na słupku takim grubszym powinny być wygodne :rolleyes:

Książki lubię nie za często za to filmy na bieżąco :D

reklama
Ja butki uwielbiam. Co do szpilek to bardzo lubie ale na moje ogromne stopy poprostu bardzo ciezko cos dostac. Mam dwie pary z czego jedna kupiona na ebay.
Ksiazki lubie ale nie mam czasu. Niestety czytam glownie te z zakrezu edukacji rodzicielskiej a i na to brak mi czasu. Poza tym lubie kryminaly thrillery komedie i romasidla od czasu do czasu.
Truskawkowa to mialas zabawe! Rolki tez planuje juz od jakiegos czasu ale jakos nie bylo okazji.
Co do smierci dziecka to na sama mysl lzy cisnal mi sie do oczu. Wspolczuje rodzicom bo to oni sa teraz w najgorszej sytuacji. Nie wyobrazam sobie teraz sprzatac pokoik po dziecku na ich miejscu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry