reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila mam nadzieję, że w piątek sibie te odkurzacze obejrzymy ;-) zobacz na empik na kalendarze. Jest minus 50% a jak się kilka zamawia to zazwyczaj taniej. Ja za 6 szt dałam 160 zł w grudniu.

Ja się oblowilam dziś. 2 pary butów, 4 sukienki, spódnica, 2 pary spodni, swetr, dwie bluzki, 3 naszyjniki. Tylko kiepsko z bluzkami, nie umiem nic fajnego znaleźć :-(
Dla Klary kupiłam spódnice tiulowa i diadem na głowę żeby miała na roczek Zoi bo ostatnio coś jej po głowie księżniczki chodzą. W ogóle tej spodnicy ściągać nie chce a to taka z działu "patrz na mnie, nie pierz bo się rozlece".. nie wiem czy dożyje miesiąc..

Wow Katjuszko to poszalałaś:)

Edysiek cena Tupcia rewelacyjna[emoji4] U mnie na pierwszy ogien w Nowym Roku poszła Dziewczyna z pociągu a teraz czytam opasłe tomisko Katarzyny Bondy "Okularnik" troszkę mi zejdzie z tym[emoji6]
A Ty co przytachałaś z biblioteki?

Dziewczyny kusicie tym odkurzaczem bo Kuba biega z koncowka do odkurzacza na kiju i udaje ze to odkurzacz;)

Milenko super buciki

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka - wowww trochę tego kupiłaś. Wrzuć zdjęcia butków bo jestem na kupnie.

F to ja musze pralkę kupić i żelazko. Odkurzacz póki co odpuścił , a tez miał fazę. Z tą pralka to szok, gdzie nie pójdziemy to musimy łazienkę zaliczyć w celu sprawdzenia czy aby tam jest pralka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mika jedne czółenka czarne, a drugie czarne do kostki. Późnej lub wieczorem obfoce bo teraz niania może sobie coś dziwnie pomyśleć ;-)

A to naszyjniki. Za wszystkie dałam w sumie 40 zł. Dwa za 9.90 i jeden za 19.90. Przecenione z 60 zł każdy...
sowa wymiata
1484120476815.jpg

Załączniki

• 1484120476815.jpg
    1484120476815.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Powiedzcie mi, kiedy Wy macie czas na czytanie ? Boże ja nie pamietam kiedy coś czytałam. Wieczorem padam na ryj a w ciagu dnia nie ma takiej opcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry