reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek o matulu. Jak sytuacja? Zdrowia dla Was!

Madzik łososia przeżyłam, ale indyka Ci nie daruje. Pychaaa. Właśnie myślałam czy na nowy rok nie zrobić tylko jakoś w częściach bo 5 kg mi się piec nie uśmiecha..

U nas ciut lepiej. Mała zjadła kromkę chleba z masłem, a nie jadła nic od dwóch dni. Coli nie chciała, ale ona tylko biegunkę ma.
Dużej colę już w nocy dałam. Dzisiaj już jej lepiej.
Za to mąż leży i umiera.

Ja dzisiaj tylko mam do zrobienia rybę po grecku i postne gołąbki. Potem trzeba będzie usmażyć karpia i mirunę. Przed kolacją chwila dla mnie na relaksującą kąpiel i wypicowanie się.
No i na koniec wszystko muszę podgrzać, naszykować stół, całą kolację podać i dopiero będę mogła świętować.

Edysiek- zdrowia!

Ja wczoraj się wzięłam za porządki i jeszcze tylko muszę dzisiaj odkurzyć i umyć podłogi. Oprócz tego właśnie skończyłam prasowanie 9 koszul dla moich chłopaków wszystkich.
Choinka stoi i robi furorę. Wczoraj 2h stała bez ozdób bo nie chcieli od niej odejść. A dziś rano pierwsze co to się z nią witali ;-)

Załączniki

• tmp-cam-1383007950.jpg
    tmp-cam-1383007950.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 64
Rila - cudowna choinka!!!!! Co za kolor!!!

Katjuszkooo - to na przyszły rok zapraszamy do nas :)

Edysiek - ale was pięknie rozłożyło na święta. Oby dziewczyny poczuły się lepiej A mąż jakoś będzie musiał się pozbierać i pomóc.

Uciekam do dalszej pracy.
Jakby co życzę wam już teraz Wesołych świąt Bożego Narodzenia, oby wszystkie potrawy, który położycie na świątecznym stole smakowały wyśmienicie, oby całe święta i wszystkie dni po nich wypełniała radość, miłość i szczęście :)

reklama
Edysiek zdrówka dla dziewczynek i męża oby do wieczora przeszło.

Rila piękna choinka :)

Ja już dzisiaj nic nie robię:p tylko ubrania przygotuję a później kąpiel mycie włosów i tapeta ;)

W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok.
Niech Wam przyniesie radości moc
i wiele szczęścia w Nowy Rok...
Najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe dla Was i Waszych rodzin!!! :)

Do góry