reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jejku myslalam ze niedoczytam juz [emoji4]
Co do kurierow to ja uwielbiam dhl. Zawsze dostaje info kiedy planuja Dostarczyc paczke z planowanym do 2h czasem oraz numer do kyriera. Jeszcze inpost paczkomat. Ale tu przy swietach sie czasem odbior przedluza.
Z ksiazeczek mamy jedna tupcia chrupcia i lubi. Mysle ze bedziemy za jakis czas uzupelniac braki ale to pewnie po swietach bo teraz ma cos dostac. A mamy jeszcze wydatek w formie fotelika wiec ksiazeczki na styczen pozostawie.
Mika i jak tam u Was?
Kroczku oby K szybko przeszlo. U nas nadal pieluchomajtki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój młody miał taką kartonów o dinozaurach z magnesem, fajna. Muszę poszukać jakiejś innej wersji
Zgodnie z wiadomością przesyłka doszła, przed chwilą m znalazł pod domem. Wychodzi na to ze wczoraj wieczorem ktoś ją przywiózł.dobrze ze jest ale k.... Jak można zostawić pod domem bez ogrodzenia, 4metry od drogi i ktokolwiek mógł to zabrać albo choćby pies przybleda porwać bo

Edysiek - ale K jest elegancka. Wygląda jakby się wybierała w pierwszy dzień do szkoły :)

Mielenko - rewelacja. Dobrze że paczka jeszcze była.
Nam kiedyś w koszu na śmieci zostawił:crazy:

A najlepszy hit, to słyszałam o kurierze, który nie zastawszy nikogo w domu zobaczył uchylone okno na piętrze więc starał się tam wrzucić paczkę, rozmach był zbyt duży i paczka wylądowała na dachu. Z poczucia winy starał się tam jakoś wspiąć, niestety spiderman z niego był żaden i spadł łamiąc sobie nogę...śmiać się czy płakać?:sorry2:

Milenka dobre haha. Dobrze że znalazł.. Ale w sumie to przecież Mikołaj przyniósł więc musiało gdzieś leżeć ;-)

Edysiek Madzik wlaśnie też pomyślałam jaka K elegancka i popatrzylam na moją K w starych leginach i zwykłym podkoszulku.. trochę mi się przykro zrobiło, ale choćbym chciała to nawet sukienki nie mam :p

Madzikm WOW to już nie komentuję tego co mi zostawił:rofl2:
U nas własnie wpadł mikołaj bez zapowiedzi heh,a ja nie spakowana i musiałam ich zostawić i lecieć grzebać i pakować prezent dla Matyldy:-D.Młoda trochę przerażona widokiem mikołaja podeszła kawałek ale na kolanie nie siadła;-) ;)

Dziewczyny sory za literówki ale nie ogarniam tego telefonu. Bardzo dużo rzeczy wylapuje ale jak widać nie wszystko. Już poprawiłam "byki" muszę się też ogarnąć i zawieźć go do reklamacji, bo żyje własnym życiem. Mąż siedział koło mnie i dzwonił a telefon " abonent poza zasiegiem"

reklama
Milenko kurierzy to mają fantazję:)

Edysiek Kinia śliczna i elegancka jak zawsze no i widzę kot też jest ciekawy zabawki;)

Kuba już dzisiaj chyba lepiej. Mniej sika z czego w sumie nie wiem czy być zadowoloną bo musi wypłukać te bakterie ale już nie piszczy przy sikaniu. W aptece soku z žurawiny nie mieli ale poleciła mi taki syropek dla dzieci Żuravit. Wywar z pietruszki nie smakuje mu wcale ale wypił trzy łyżeczki. Mam przepis na sok z pietruszki to zrobię bo pamiętam že to ma lepszy smak bo z jablkiem jest

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry