reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madzik fajnie, że Emma coraz lepiej sobie radzi. Pamiętam pustkę jak duża poszła do zerówki a miała już ponad 5 lat. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Na chwilę obecną nie mogę się doczekać aż dzieci będą w placówkach a na sama w domu.
Moja ma kozaczki z futerkiem na śnieg 20161004_195018.jpg
Milenko pewnie rano szybka pobudka Cię czeka.
Moja właśnie zasnęła. Ja też zjem kolacje, wykąpie się i pewnie padnę, bo już drugi tydzień z rzędu wstaję przed 5.
Kroczek moja nie na mleko, ale na piiiiciu się budzi. A że ja w środku w nocy myślę tylko o tym by dalej iść spać to biorę ją do siebie i tak śpi do rana.

Załączniki

• 20161004_195018.jpg
    20161004_195018.jpg
    151,3 KB · Wyświetleń: 41
Madzikm zdrówka dla Emmy. I wytrwałości dla Ciebie.

Milenka i co zrobisz z tak pięknym wieczorem? Osobiście proponuję lampkę wina [emoji6]

Edysiek nie wyobrażam sobie nawet jak ciężko musi się wstawać do pracy na tak wczesną godzinę.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Maleńki to ja się trzęsę razem z Tobą. Mój też dziś wcześnie padł.
Ostatnio podczytuję ale siły brak na pisanie. Maleństwo narodziło mi stracha bo się nie ruszało a ja chociaż wiem, że czasem tak jest wkręciłam sobie głupoty. Ale sprawdzaliśmy i jest ok. a dzisiaj już dokazuje na calego.
Leczo wyszło super i zrobię kilka słoików na zimę bo mam dużo tej cukini.
Uciekam spać bo nie wiem ile potrwa ta sielanka.

reklama
Do góry