reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti :D dokładnie droga krzyżowa. Butki super i spodnie a piżamki wymiatają! U Was też takie wariatkowo w lidlu?

Edysiek fajny kombinezon :)

Loka super zakupy!

Mika śliczne butki z fajnym ściągaczem:)

Znowu pada... cały czas od wczoraj :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Pogoda masakryczna,w sam raz na ogladanie waszych zakupow zimowych
Wszystkie ubranka super, starszemu wczoraj przyszla paczka z 5 10 15 i mloda wpadla w czarna rozpacz ze nic tam dla niej nie bylo ,maz byl w szoku jak plakala bo dla niej ciuszki nie przyszly.
Butki na zime tez kupulismy w sobote

Załączniki

• 1475570560785.jpg
    1475570560785.jpg
    179 KB · Wyświetleń: 47
  • 1475570609497.jpg
    1475570609497.jpg
    219,1 KB · Wyświetleń: 49
O ile mlodego na solidne i cieple wygladaja to mlodej na bank zimy nie przetrwaja, kolo stycznia pewnie drugie kupie.
Edysiek ty masz tez takie chyba?

Katjuszka jak klara?

Właśnie miałam Pisać, że takie same. Fajne :D Tylko ja je bardziej na jesień kupiłam, ewentualnie na lekką zimę.
Moja jak tylko paczka przychodzi od razu otwiera, bo to dla Kingi :)

Ostatnia edycja:
Klara Już ok. Zoja strasznie. Zalewa ją dosłownie. W ogóle nie spałam w nocy..
Klara się cieszy jak przychodzi paczka i jest w niej folia bąbelkowa. Inaczej jej smutno. A ciuchy to tak średnio ją rajcuja..

M ostatnio kupił z Klara w smyku buty na jesień. A na zime jeszcze trzeba zdobyć ;-)

Katjuszka trzymaj się,masz jeszcze zapas energii z tego spa?;-) ;)

EDYSIEK bardziej chodzi mi o to że je zedrze bo nie mają podgumowanych czubów,a na nasze zimy będą wystarczające.Ja przy -20 z domu nie wychodzę,my nie lubimy zimna i ewentualnie spacer godzinny przy sprzyjającej aurze;-) ;).Moje dziecko nie uznaje zabaw pod domem a place zabaw w zimie też średnio.

Super zakupy dziewczyny. Mnie się strasznie podobają kozaki z futerkiem dla dziewczynek ale w sumie na irlandzką zimę to niezbyt potrzebne.

Katjuszkooo - dużo zdrowia dla dziewczynek A dla Ciebie mnóstwa siły.

Emma tak mi się dziś spłakała w przedszkolu, że aż żal mi było ją zostawiać :(
Potem jednak panie mówiły, że dość szybko się ogarnęła i wg kierowniczki przedszkola coraz lepiej jej idzie. Nie stoi cały czas koło Pani tylko coraz więc bawi się z dziećmi, a jak chce np coś z półki to sama idzie i sobie zabiera a nie tylko pokazuje, żeby podać.
Mnie tam jednak smutno trochę i cicho mi w domu
Za cicho...

reklama
Do góry