reklama
W ciąży zazwyczaj dają Duomox. Ja chorowałam bardzo w wieku przedszkolnym, więc rodzice wycięli mi trzeci migdał. A jak zaczęłam chorować jako nastolatka, to w wieku 18 lat miałam wycinany drugi i trzeci. No i dzięki temu nie łapią się mnie anginy. Ale za to każde lekkie przeziębienie zamienia się w zapalenie krtani, strun głosowych, oskrzeli lub płuc. Także jeszcze gorzej. Tylko że mam to raz na rok a nie kilkanaście razy w roku :-)
Miłej nocki ciężaróweczki
Miłej nocki ciężaróweczki
Hello,
Co tak tutaj pusto od rana?? Cisza, jak nigdy
U mnie bezsenna nocka, najpierw ja nie mogłam usnąć, potem córcia się wybudziła...Dzisiaj mi się ciągle chce płakać i spać....i marzę od L4...Taki jakiś gorszy dzień...
A Wam miłego dnia życzę
Co tak tutaj pusto od rana?? Cisza, jak nigdy
U mnie bezsenna nocka, najpierw ja nie mogłam usnąć, potem córcia się wybudziła...Dzisiaj mi się ciągle chce płakać i spać....i marzę od L4...Taki jakiś gorszy dzień...
A Wam miłego dnia życzę
P
polisia
Gość
hej, witam się na kwietniówkach, chyba nie ma wątku powitalnego to robię to tu mam dwie kreski na teście, termin na 16.04 wszystkim życzę nudnych, pięknych ciąż będę tu na pewno zaglądać!
madziolina_p
Fanka BB :)
hej, witam się na kwietniówkach, chyba nie ma wątku powitalnego to robię to tu mam dwie kreski na teście, termin na 16.04 wszystkim życzę nudnych, pięknych ciąż będę tu na pewno zaglądać!
hej, witamy!
Byłaś już u lekarza, czy z kalkulatora wyliczyłaś?
ni_kusia - każdy miewa gorsze dni... Może jednak idź na L4? Ja także dziś niewyspana (zreszta jak zazwyczaj ostatnio). I mimo, że jest to moja trzecia ciąża, zaczynam mieć jakieś dziwne obawy...
Na L4 pójdę na stałe od października, we wrześniu mam mnóstwo pracy, którą zresztą lubię..Później przyjdzie czas na leniuchowanie. Poza tym ten tydzień ma tylko 3 dni wiec jakoś przeżyję ;-)
Polisia witaj kochana, gratuluję ;-)
ola10
Witam z rana
Polisia- witaj gratuluję 2 kresek
Nikusia - ojj pewnie hormony szaleją, u mnie wybuch płaczu moze pojawić się w kazdej sekundzie wystardczy że zobacze coś smutnego w tv np. Już to chyba takie uroki ciaży.
Misiarska - ale obawy o dzidzisusia czy obawa czy dacie radę z trójką maluchów. jeszcze raz powtórzę to chyba takie uroki ciązy że w jednej chwili tryskamy radością a w drugiej sie zamatrtwiamy czy wszystko bedzie dobrze. Ja też tak mam i pogdejrzewam ze 90% dziewczyn też sie pod tym podpisze. Z resztą po to mamy to forum żeby pisać o takich rzeczasz i się wspierać
Polisia- witaj gratuluję 2 kresek
Nikusia - ojj pewnie hormony szaleją, u mnie wybuch płaczu moze pojawić się w kazdej sekundzie wystardczy że zobacze coś smutnego w tv np. Już to chyba takie uroki ciaży.
Misiarska - ale obawy o dzidzisusia czy obawa czy dacie radę z trójką maluchów. jeszcze raz powtórzę to chyba takie uroki ciązy że w jednej chwili tryskamy radością a w drugiej sie zamatrtwiamy czy wszystko bedzie dobrze. Ja też tak mam i pogdejrzewam ze 90% dziewczyn też sie pod tym podpisze. Z resztą po to mamy to forum żeby pisać o takich rzeczasz i się wspierać
reklama
AniolekBB
Polisia - Witaj, i gratuluję
A ja od rana walczę z mdłościami, rano w domu zjadłam kilka biszkoptów, na chwilę było dobrze, ale teraz znowu wróciły, bioreś się za śniadanie, może mi przejdzie, wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, tez się najadłam jak nigdy i mdłości na chwilę odeszły ale za to ciężko na żołądku miałam.
A ja od rana walczę z mdłościami, rano w domu zjadłam kilka biszkoptów, na chwilę było dobrze, ale teraz znowu wróciły, bioreś się za śniadanie, może mi przejdzie, wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, tez się najadłam jak nigdy i mdłości na chwilę odeszły ale za to ciężko na żołądku miałam.