reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A ja juz wiem,ze nie mam cierpliwosci za grosz. Dzis jest cieplo,wiec mlody chodzi w majtach. Juz 3 razy go przebieralam....niby 2 razy na nocnik sikal ale ja jakos nie mam podejscia....

A ja juz wiem,ze nie mam cierpliwosci za grosz. Dzis jest cieplo,wiec mlody chodzi w majtach. Juz 3 razy go przebieralam....niby 2 razy na nocnik sikal ale ja jakos nie mam podejscia....
Trzeba czasu. Moj juz zalapal w 80%
W zlobku juz wogole nie ma mokrych rzeczy wiec robi, a na dworze go pytam i robi pod drzewko, w weekend w domu zdarza mu sie posikac

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój już wszystko robi do nocnika ale nadal chodzi w pieluszce tak na wszelki wypadek. W nocy w ogóle nie sika.
Z przedszkolem nie jest tak różowo jak myślałam. Największym problemem są inne dzieci, których nie lubi. Ale póki co chodzę z nim i jest tyle, ile chce.

Jestem w Polszy
Padam
Wczoraj wyjechaliśmy o 11:30 z Galway, w domu w Krakowie byliśmy o 22:15.
Emma przez całą drogę była super, wytrzymała do 24 ej kiedy wreszcie rozpakowałam bagaż, odmyłam łazienkę i sypialnię i mogła wreszcie iść spać.
Dziś dalsze sprzątanie nieużywanego przez rok mieszkania, za chwilę idę na mani-pedi a juto wyjazd na wesele :)
Pewnie odezwę się dopiero po powrocie w poniedziałek.

Edysiek - żebym w Irlandii miała z czego robić przetwory to też bym szalała, a tak to tylko ew coś z truskawek można zrobić. Reszta wszystko sprowadzane i bleee :no:

Ja mam dokładnie 169cm i 61kg. To jest moja waga sprzed ciąży tylko ten brzuch [emoji15].

Odpieluchowanie u nas idzie strasznie wolno. Raz zawoła a pięć razy nie. Nie jego czas [emoji29]

Mama moja też szaleje z przetworami, bede pakować i zabierać w "wielki świat".

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Madzikm bawcie sie dobrze i konoecznie podeslij fotki po weselu.
U nas odpieluchowanie narazie w ogole nie idzie, ale ja nie mam cisnienia. Wszystko odstawil sam, jak juz byl gotowy, to i pieluchy w koncu pokda w kat :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry