reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas tez szaro buro i ponuro, nie pada chociaż to spacer zaliczony ale wieje okropnie. Nastrajacie wiosną oby oby bo póki co wiosennie mam w domu
P. S cofam to grad u mnie teraz

Załączniki

• IMG_20160321_130058.jpg
    IMG_20160321_130058.jpg
    292,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Ja święta czuje bo jestem w domu.

Milenka - ładny stroik. Ja takie coś zrobiłam ale muszę zwykle gałązki bez niczego włożyć bo te bazie mnie denerwują.
57f42b4b3f0e64d31bb1ee1dd79305a0.jpg

Dziewczyny a co myślicie o takiej sukience na wesele. Rękaw trochę by mi mama skróciła. Nie jest aby za trochę "babcina"?? Ja lubię takie proste. Czekam na Wasze opnie [emoji122]
9d1d2d2fb52d787dd082a3c419dde9c0.jpg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Teraz na weselach modne są raczej takie skromne sukienki. Falbany i wzory to już raczej w remizach. Tak więc myślę że sukienka jest jak najbardziej fajna. Zawsze możesz dobrać jakieś bajeranckie buty i torebkę żebyś nie czuła się babcinie :-)

Mika kiecka jak najbardziej na czasie ja też bardzo lubię proste nie przekombinowane :) fajne buty i będzie super!

Mi jeszcze dużo czasu zostało na szukanie ale jak to baba już się powoli rozglądam. .. szykują się trzy imprezy dwie w sierpniu wesele i chrzciny (ja chrzestną) i chyba we wrześniu wesele znajomych :).

Mika - dla mnie, przynajmniej na zdjęciu, babcina. Pewnie nie zwróciłabym na nią uwagi.
Ale nauczona doświadczeniem, wiem że nie można oceniać kiecki na manekinie, tylko trzeba przymierzyć :)

Na pierwszy rzut oka krój przypomina worek. Brakuje mi jakichkolwiek wcięć czy dekoltu. Jednak jeśli ładnie się dopasuje do figury to może być całkiem niezła, oby tylko materiał nie był zbyt sztywny.

reklama
Nie mogę odespać weekendu coś,pogoda do d....,pada i ciemno:realmad:

MIKA dla mnie też babcinie wygląda a jeszcze te korale-perły pewnie dają taki efekt,choć jak się dopasuje do szczupłej sylwetki+fajny wisior to może być ładny efekt.
Teraz na czasie są tzw sukienki dresowe,było sporo takich na weselu a jak się ma fajną figurę to krótkie rozkloszowane.Dla mnie bomba to kiecka jaką Inga miała na slubie Doroty[fanki przyjaciólek może widziały;-) ;)]
Co do falbanek to nawet w remizach sie takich nie nosi,teraz większosci ludzie ze wsi mają więcej kultury i obycia niż ludzie z miasta;-) ;)

Do góry