reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Loka powodzenia :D

Edysiek ale Wam fajnie :)

Milenka mój po kąpieli dopiero się rozkręca B) ale zamknęłam się z nim w sypialni bliżej łóżka może go szybciej sen weźmie.

reklama
Edysiek w miarę ok, co by nie przechwalić ;)
Obudziła się po 22, zjadła i później po 2 i też zjadła i o 4.30 już bardziej rozbudzona była. Wzięłam ją do siebie, ale chyba nie wiele to dało, może przysnęła na chwilę.

Za to w żłobku płakała. Zawsze jak przychodziła to były dzieci, a ostatnie 3 dni jest pierwsza i sama. Nie chciała zostać.

Witam się poniedziałkowo!
My świętujemy bo J wreszcie wykluła się pierwsza dolna dwójka!!! U góry ma wszystkie (oprócz 5) a na dole tylko jedynki i czwórki więc trochę zaczynałam się martwić. Uffff
Z tego powodu noce średnio spokojne bo się kręci i pojękuje. Niby śpi ale ja go słyszę i mi go szkoda. U O wychodzi ostatnia dolna trójka więc też niespokojny, nerwowy a nocami się budzi z płaczem. Jeszcze "tylko" piątki i będzie spokój.
W sobotę byliśmy na pierwszym pochorobowym spacerze więc chociaż jakąś rozrywkę mieliśmy.

DJMKa - nie ma się co dziwić jak towarzyska z niej dziewczyna.

reklama
Do góry