reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Coś mnie ominęło...kiełbasa z ogniska i piwo były ...W marcu?:errr:
Też chcę:tak:

Pojechaliśmy dziś na miasto szukać butów do garnituru dla męża i wróciliśmy z butami na teraz dla Emmy:-D. Niestety z geox'ów wyrosła i zbyt duże ryzyko było że jej stopy wykoślawią jak je bardzie dalej nosić, a dalej u nas zimno, po cztery stopnie w dzień więc trzeba było kupić coś jeszcze za kostkę.

Milenko - obserwuj starszaka, na izbie może coś więcej podłapać jak jest osłabiony.

Ugotowałam dziś dla mnie i męża nową zupę, w stylu meksykańskim z kurczaka i kukurydzy, dałabym sobie rękę uciąć że młoda nie zje, a "wchłonęła" całą miseczkę.
Jak ktoś chce wrzucę przepis bo smaczna jest :)

reklama
Dziewczyny dawajcie te przepisy :-)
Ancona u mas to samo. Az boje sie bac co bedzie w nocy.
Milenko moze poprobowac leczenia domowego? Rosolek, lemoniada? A na nosek masc majerankowa i sól morska. Rzeczywiście z dyzuru mozna cos zalapac.

Ja na kolację zjadłam sałatkę z tuńczyka, kukurydzy i rodzynek z majonezem. Ogólnie ok, ale za dużo to się jej nie zje.

Madzikm wrzuć przepis lubię takie rzeczy :)

U nas na kolację był obiad kasza jęczmienna i gulasz z cielęciny oczywiście starszakowi każdy kęs staje w gardle :eek: a mały trochę zjadł. Pospał godzinkę i pewnie do 22 będzie biegał :confused2:

Loka to mamy wieczór z głowy hehe

Loka ja Cię podziwiam. Skąd Ty potem masz siły, by iść do pracy? Mi jak Młoda do pieca dokłada po nocy to ledwo żyję.

Ancona Twoj wstal a moj spi nadal :-)
Ja nie lubię go budzić, jeszcze nie raz będzie musiał rano do szkoly czy pracy zasuwac to wtedy bedzie zyl jak w zegarku a poki jest maly to niech spi swoim rytmem. A sil czasem brak..a teraz m odsypia razem z dzieckiem to pozniej razem beda się bawić a mama pójdzie spac :-D

Loka jesteś jedyną osoba jaką znam która pozwala dziecku na drzemki w takich godzinach heh. Może on już na nocne spanie poszedł?
Moja śpi, idę pod prysznic bo mnie wykończyli dziś

reklama
Do góry