reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Piszę się na jakiś alkohol wieczorem, choć bez oglądania serialu ;)

Znów mamy sztorm, trzeci dzień wyjść się nie da z domu więc mała dziś pokazuje że jest prawdziwą dwulatką. Tyle pisków, wrzasków i płaczu o nic to nie słyszałam w wykonaniu mojej córki przez ostatnie pół roku.
Mąż się zabarykadował w ubikacji...na dłużej niż zazwyczaj ;) i chyba się cieszy że idzie do pracy ;)

U nas noc spokojnq. Wlasciwie przrspana.
A ja sie pochwwle butkami, kupilam w outlecie w przecenie :-)

Załączniki

• 1457018633919.jpg
    1457018633919.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 1457018642739.jpg
    1457018642739.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 47
Milenko chodzi mi o takie lekkie letnie i bawełniane sukienki. Mam zamiar w lecie moją oduczyć od pampersa, więc stwierdziłam że najlepiej będzie założyć sukienkę i majtochy - jak się zleje to tylko majtki zmienię, a jak będzie w spodenkach to już gorzej.
Zresztą ciągle mam słabość do sukienek

Milenka nie wierzę :rolleyes: Ty się z kiecek wyleczylas? ;-) świat oszalał :-D

20160303_160502_resized.jpg

Te wiązane mają zamek z boku ;-) jeszcze nie oszalalam całkiem:-) a adidasy są z chlopiecej półki bo tych dziewczecych brokatowo kokardkowych nie znioslam ;-) tenisowki są przewidziane do sukienki na chrzciny, bo nie zamierzam na jedną okazję eleganckich kupować :p

Załączniki

• 20160303_160502_resized.jpg
    20160303_160502_resized.jpg
    505,5 KB · Wyświetleń: 48
Katjuszkooo - wszystkie buciki są super. Bardzo podobne jak te granatowe z przodu Emma miała w zeszłym roku założone do sukienki jak szliśmy na wesele i bardzo fajnie wyglądały :)

:ninja2:;-) ;)

Ostatnia edycja:
Milenko i ja oglądam z "pifkiem" ;) przy okazji pakując M jutro wyjeżdża a chłopaki jeszcze nie śpią i H bez drzemki dzisiaj :/ a biega i się cieszy :)

reklama
Do góry