reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zuzanka ja też trzymam kciuki za jutro :)

Katjuszka oj wymęczycie się przez te zęby :( oby K wyszły wszystkie zanim Z zacznie ząbkowanie ;-)

My dzisiaj po spacerku :-D do szpitala myślałam że szew zdejmą ale jeszcze raz mamy przyjść w poniedziałek.
Teraz butelka, mizianie po włoskach i H śpi bez marudzenia :-)

reklama
Hej
Dopadła mnie depresja pogodowa, taka że nawet pisać mi się nie chce na forum, a to znaczy że jest źle
To naprawdę jakaś masakra, w ogóle nie da się z domu wychodzić, jak zaliczamy jeden, maksymalnie dwa spacery w tygodniu to luksus.
Mnie już szlak trafia, Emma stoi na fotelu przy oknie i płacze, i wyszłabym bym z nią nawet na deszcz gdyby nie lało w poprzek bo tak wieje.:no:
Brakuje mi słońca, tlenu, ruchu
Doczytam sobie co u was jak Emma pójdzie na drzemkę.

Zuzanka powodzenia

MADZIKM depresja mówisz?Poczytaj :ninja2:,tam jest od wczoraj opisany super sposób na pozbycie się jej;-) ;)

KatjuszKa trzymaj się oby Z już wyszła

U nas słoneczko od rana,wieje co prawda ale sezon ogrodowy ogłaszam rozpoczęty:rofl:.Poprzycinałam trochę,wszystko budzi się do życia,nawet czosnek już wyszedł mimo że w listopadzie sadziłam .
mloda znowu afera ,zasnęła pare minut temu:realmad:

Madzikm szkoda Was a najgorsze że u Was dosyć często taka paskudna pogoda :no2:

Milenka szalejesz już ogródek :confused:

Dostałam dzisiaj od teściowej pieniążki żeby kupić coś H na urodziny i mnie zamurowało bo w ogóle o tym nie myślałam, jeszcze ponad miesiąc
ale może Wy macie jakieś pomysły na prezenty ???

U nas znaczy na zachodzie tez dzis wieje i od 14 brak słońca :( Mojemu synowi włączył się przycisk "zniszczenia" matki. Masakra jakas. Wszystko na nie: na dworze źle bo matka po ulicy nie pozwala jezdzic, w domu bajzel robi na potęgę. Porozrzucal paluszki i zaczął deptać :(:( litości :(
Sposób na depresje poproszę tu .... bo jestem bliska załamaniu :(
Zuzanka trzymam kciuki.
U nas z drzemkami rozjechalo sie wszystko bo nocny sen niezależnie od drzemki lub nawet jej braku jest o 22:00. To wynika z tęsknoty za tatusiem i daję mu czas na unormowanie się.

Viltutti u nas sporo wyjazdow o rytm dnia nie zdalby egzaminu, poza tym ja podchodze do tego tak, zw nayuralnie w koncu poczuje potrzebe snu i rzeczywiście tak jest :-) poki co mamy opieke w domu wiec nie widzę potrzeby zmiany tego na jakies sztywne ramy czasowe.
Zuzanko trzymam kciuki!
Katjuszko ale maciebz zebami. Oby szybko poszlo choc to cholera wie jak bedzie.
Depresja..hmm..u nas pogoda taka sobie ale jesli mialabum siedzieć w domu caly czas to tez bym wariowala.
Ancona u nas czesc osob dostala wytyczne na zakup ubranek i akcesoriow na lato, a czesc sklada sie ma rowerek biegowy.

Milenko - przeczytałam :ninja2: , u mnie to nie sposób na depresję:wink:

Upiekłam muffiny bananowo-orzechowe.
Jak tak dalej będę na smutki obżerać się słodkim to nie ma bata żebym na wesele w lipcu zmieściła się do sukienki, którą kupiłam w zeszłym roku na wesele koleżanki z pracy:baffled:

Emmy urodziny już za 16 dni:szok:
Imprezkę mini planuję w niedzielę, zrobię tort, koło 13 wpadnie szwagierka z dziećmi, zapraszam jedną koleżankę, i jednego znajomego z pracy z żoną i dwiema córeczkami i to wszystko.
Od nas Emma dostaje pieska na smyczy który chodzi i szczeka, do tego myślimy żeby jej jeszcze kupić taki mały rozkładany namiot z tunelem. Od szwagierki dostanie zestaw trzech samochodzików vtech toot-toot, do kompletu do garażu i pewnie jakiś ciuch a resztę to nie wiem.

Ja jej jeszcze zamówiłam na Aliexpress magnesy na lodówkę, już przyszły i oczywiście nie wytrzymałam więc już się nimi bawi:-D

JPEG_20160209_151343_-2008078269.jpg

Załączniki

• JPEG_20160209_151343_-2008078269.jpg
    JPEG_20160209_151343_-2008078269.jpg
    519,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Madzik ale cudaśne te magnesy :-) myslę o tym aliexpress ostatnio, ale coś się zebrać nie umiem..
u mnie ostatnio również na poprawę humorku jedzenie króluje.. codziennie najadam się na full, bo myślę, że to ostatni dzień... i tak od dwóch tygodni. Nawet nie chce myśleć jak sobie rozciągnęłam żołądek.. Jutro m w domu, bo na ktg trochę jednak się boję już sama jechać pół Krakowa to już mam plan co i gdzie zjemy wracając :-)

U nas do urodzin blisko 3 miesiące, ale jak czasami pomyślę to koncepcji całkowicie brak. W związku z tym, że K jest taka trochę asekuracyjna i łatwo się zraża postanowiliśmy jej z m od Z kupić rowerek trójkołowy. Pojeździ chwilę, a w lecie dostanie biegówkę. Chyba właśnie o biegówkę na urodziny poproszę i może taką trójkołową hulajnogę. Do tego kask i jakieś ochraniacze i sprzęty będą :-) zakładając, że ktoś zapyta co kupić ;-)
Pogoda taka ładna, że spokojnie na tym rowerku mogłaby się uczyć, ale na razie jest w aucie w bagażniku, bo jednak niech ma ten prezent od siostry.. pewnie się pogoda zdąży skiepścić zanim siostra zdecyduje się przywieźć prezent, no ale jeździ już ponad tydzień w tym aucie to niech jeszcze jeździ ;-)

Tak mi wczorajszy temat dał do myślenia że właśnie wróciliśmy ze spaceru zaprowadziliśmy K na judo i przez 45 min chodziliśmy za jakimś kotem po osiedlu :-D H to chyba dobrze zrobiło bo już ziewa :cool2:

Madzikm to u Was już zupełnie blisko do imprezki fajny pomysł z pieskiem :-)

Katjuszka rowerek od siostry super sprawa :-)

A u nas dalej koncepcji prezentowej brak :/ na pewno kupimy mu kask do biegówki po ostatnim wyskoku lepiej główkę chronić a co poza tym to nie wiem. .

Ostatnia edycja:
reklama
Myszka - mój F też dzisiaj nie jest łatwy w obsłudze.

MaDziKm - wrzuć zdjęcie tej kiecki bo szukam inspiracji na wesele. Magnesy super. Pogody współczuje u nas już dzisiaj dużo lepiej ale zimno. Nawet czapkę wyciągałam bo tak dawało po głowie.

Ancona - super, że udało Wam sie wyjsć.

Zuzanka - kciuki zaciśnięte.

Katjuszka - jedz, jedz bo za chwile juz sobie tak nie pozwolisz jak sie Z pojawi.

Milenka - czyli co , sezon wiosenny uważamy za otwarty ?

Djkma - a moze juz bunt dwulatka zawitał w Wasze progi ?

Do góry