reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm dobrze że Emma już lepiej :tak: mam nadzieję że nam też szybko minie.
Ale miałyście przygodę z nożyczkami ojjj :no2: sama bym się rozpłakała. A bardzo krótko wyszło? I jeszcze te drzwiczki.. może zakupy chwilowo Wam humor poprawią :confused::-) :)

reklama
Madzik dobrze, że tylko włosy.. bo jak to zaczęłam czytać to od razu inne myśli mi przez głowę przeleciały... ja chodzę z K do fryzjerki ;-) mam taką swoją zaprzyjaźnioną, a po czerwcowych eksperymentach m i rzezi którą K miała na głowie co dwa msc biorę ją do tej dziewczyny i nawet grzecznie daje się obciąć :-) ja do niej z nożyczkami podejść nie mogę.. tam dostaje lizaka, fryzjerka ją zagaduje i skacze koło niej i jakoś idzie.. fryzjerka nigdy nic nie chce, ja jej daję dychę i wszyscy zadowoleni ;-)
Ja proponuję, żebyś wzięła zapas tego winka i na kilka dni się w domu zamknęła, bo coś faktycznie dużo przygód ostatnio macie...

Na KTG dziś tylko dwa marniutkie skurcze.. za to teraz mnie znowu męczą.. ale lekarka która zawsze KTG podbija mówi, że czasem tak jest, że te przepowiadające tak męczą.. mam cichą nadzieję, że mi trochę szyjkę zmęczą, bo poprzednio dzień przed porodem miałam 4 cm...

Ja sama ostatnio też ciągle siedzę allegro i szukam okazji. Kinga ma już płaszczyk na wiosnę i czekam na 4 pary dżinsów i adidasy. A dzisiaj w ccc kupiłam jej trampki za kostkę.
Sobie, mężowi i dużej upolowam polary z membraną windstopper a teraz szukam kurtki.

Madzik włosy szybko odrosną, ale też bym była zła.

Katjuszkooo - ja to chyba powinnam raczej wyjść z domu niż się w nim barykadować, bo ostatnio co złe to w domu.
Tylko nie wiem czy będzie to dobrze wyglądać jak z wińskiem w łapie będę się szlajać po ulicach?:confused::-D
W każdym razie, gdziekolwiek bym nie była mogę wypić za Twoje "zmęczenie szyjki" :tak:

A włosy ma Emma teraz takie ledwie co ucho zakrywające a miała już za policzki.
Do lata urosną.

Ktoś...nie dość, że nas podczytuje, to jeszcze reklamę farb urządza :cool:

Teraz wszystkie co mają pomalowane ściany biegiem do sklepu po magnata :-D
Madzikmdobrze ze ucho całe, a na wyjście wepniesz spinki i zakryjesz. Moja nie miała nigdy obcinanych, pasowałoby żeby sie wzmocnił ale szkoda mi jej loczkow.
A ja głupia zamiast wina sie napić to faszeruje sie lekami a czuje sie co raz gorzej, doszedł kaszel i w głowie mi sie kręci.
Właśnie wjechała paczka super ciuszki

Moja lala w swoim zywiole IMG_20160122_092608.jpg

Załączniki

• IMG_20160122_092608.jpg
    IMG_20160122_092608.jpg
    270,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Milenka zdrówka.
Moja też uwielbia ciuchy wyciąga z szafy, próbuje zakładać. Ale najbardziej kocha buty, tymi to się może bawić godzinę.
Ja właśnie jem pierożki (od mamy wczoraj przywiozłam :biggrin2:), wypiję kawusię i idziemy na spacer.

Do góry