reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Oszaleje z tym moim dzieckiem. Ubrać się i wyjść na dwór pisk, wszak i afera na całe osiedle. Ale wrócić z nadworu to jeszcze gorsza akcja, aż sąsiedzi wychodzą na klatkę patrzeć co się dzieje...

Ja czekam na księdza,od rana sprint, dom wysprzatany heh
Wycieczka fajnie, podziemny Kraków ciekawy, młoda na wyświetlenia z rzutnika gadała, wow!! Gołębie gonila i siła musieliśmy ją zabrać, taką frajdę miała, na wiosnę będziemy częściej na rynek jeździć. MC Donalda i kebab tez dziobnela.

Dzieki za odpowiedź o sinupret, ja brałam dawno temu tabletki i nic mi nie pomogły, niby na forach wyczytałam super opinie na dzieci o kroplach, oby bo 38 zł dałam za nie. Póki co rano zeszło trochę gęstego brzydkiego kataru a w czesniej tylko woda leciała, wiec być może to brzydkie z zatok schodzi. Nic jej nie jest po za przytkanym nosem, zobaczymy.

DJMK U mojej bunt przy ubieraniu a tak to spoko jest.

Kupiłam wczoraj pieluchy z rosmana i w szoku jestem jakie fajne, dady coś mi sie rozrywaja ostatnio.

Milenka my ciągle na pieluchach z rossmanna jedziemy. Bardzo je sobie chwalę i cena fajna z kartą rabatową.

U mojej ogóle rozdrażnienie, ale to dlatego, że w nocy źle spała. Z ubieraniem też miewamy awantury.
Mojemu starszemu pomógł sinupret.

Djmk nie mam karty, chyba założę, teraz sa na promocji po 19.99 dlatego wzięłam na próbę.
My już po księdzu. Po południu kuzynka przyjeżdża po młodego to trochę spokoju będzie, bo ma ferie i szaleją z młodą.

Milenka z tą kartą to jest tak, że trzeba robić zakupy i rabat wzrasta. Ja mam 10% to jest maksymalny rabat. Przy zwykłej cenie po rabacie wychodzą 22,50.

reklama
Djmka, Milenka my też mamy kartę z rossmana i mamy narazie 9% a z innymi promocjami to fajnie wychodzi :)

Tak was czytam i czytam i dzisiaj kupię sinupret. Starszakowi idzie na zielono z nosa a mi nos zatkało :/ kilka dni wyszłam z H na spacer i już mnie wzięło wrrr :dry:

Do góry