reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
AGUNIA też lubie ff ale rzadko bywam ostatnio.

KATUSZKA to u nas już odpadają body ze smyka bo do 98 są i mamy na styk.A widzisz body z biedry na 86 idealnie sie rozciągają na długość i dekolt do pępka ma:laugh2:

Właśnie czekam na księdza, a myślałam że jak wrócę z pracy to już go nie będzie :-p
Dzisiaj drugi dzień z rzędu nie śpię od 3:30. Mała zasnęła jak już poszłam i spali do 9. Mam nadzieję, że jutro pozwoli mi się wyspać.

Bardzo lubię body z Tesco. Moja jeszcze 86 donasza, te na 92 mają przydługie rękawy (z krótkim mogą być). Inne ubranka też mają fajne, ale dość drogie.

Edysiek a taka szkoda ;-) ;) cwaniak specjalnie czekał aż wrócisz z pracy :-p

Milenka utłukę za tego smyka :-p tyle promocji że ciężko się powstrzymać a to coś dla małego to by się starszemu przydało i w koszyku pełno :oo:.

My po lekarzu oczywiście antybiotyk, pulmicort i inne no i tydzień siedzenia w domu żeby na uszy uważać - super!:confused2:

Ancona zdrówka.
Dopiero co poszedł, cały dzień czekania.

Właśnie odkryłam, że moja ma już dolne piątki :szok::szok::szok: jedna cała, druga do połowy. A na górze jedna zaczyna się przebijać. Mam nadzieję, że stąd te nocne pobudki. Jak tak to jeszcze dwa wylezą i spokój :blink:

Edysiek piątek zazdroszczę. Moja miała jedną pod dziaslem wyczywalną i się cofnęła.
Ja wizytę księdza mam w czwartek. Muszę zestaw startowy ogarnąć, bo nie mam.

Edysiek i z głowy :-) U nas pewnie w następnym tygodniu a że uziemieni jesteśmy to nas nie ominie :sorry:
Podejrzewam że u nas te choróbska też mogą być częściowo od zębów a u Was jeszcze dwie i spokój :-) :)

Djmka a jak ty tam piątki wymacałaś?
Mój nie da zajrzeć do paszczy, gryzie nawet przy wyciskaniu wit D ostatnio prawie do krwi ajjjć..

Uffff doczytałam, 47 wiadomości. Dałyście czadu!
Ja najczęściej kupuję w smyku. Lubię też h&m i coccodrillo. Tescowe body też lubię. W Lidlu nie bywam po ubranka, czasem teściowa coś kupi i nawet byłam z tych rzeczy zadowolona. Z pepco mamy kilka sztuk z różnych kategorii i jakość bardzo mierna. Buty u nas to Emel lub Geox. Jakoś nie mogę nic sensownego znaleźć z innych firm.
Chłopcy mają po jednej parze butów zimowych i po jednym dwuczęściowym kombinezonie. W sumie dziś dopiero testowaliśmy spodnie bo spadło trochę śniegu więc m wziął ich do ogródka żeby pobiegali. Frajda nieziemska ;-)
Jeśli chodzi o wózki to rzadko z nich korzystamy. Nawet jak idziemy na zakupy to chłopców pakujemy do wózków sklepowych i tyle. Tylko zawsze mamy samochód w pobliżu.
Loka - udanego wypoczynku!
Ancona- zdrowia
Katjuszka - sił

reklama
Do góry