reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moja też padła, ale tego strzelania się boję, bo między tymi blokami to taki huk. Zapewne ciężka i długa noc przede mną.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Cierpliwości przede wszystkim i zdrowia.

Ad. cierpliwości- u mnie po wczorajszym i dzisiejszym dniu jest wyczerpana. J był taki niedobry że szok. Ciągle buczy, nic mu nie pasuje, robi wszystko to czego mu nie wolno, zaczepia O i wyrywa mu wszystkie zabawki, gryzie go i szarpie za włosy, zlewa z góry na dół nasze zakazy i upomnienia i jak ma za karę siedzieć to wyje jeszcze głośniej. Dziś już nie wytrzymałam i wydarłam się na niego i wsadziłam do kojca w którym wył 20 min i mimo to się nie uspokoił. Ręce mi opadają. Aż z tego wszystkiego książkę przed chwilą zamówiłam. Zobaczymy jakie mądre rady w niej znajdę.

My siedzimy w domu. Szampan się chłodzi, wiśniówka również, pizza zamówiona. Dziś dyspenza; -)

Szczęśliwego Nowego Roku :-) żeby nie był gorszy niż stary !! :-)

Ja zaraz się kładę w związku z sytuacją zdrowotna i tym ze młoda boi się strzałów... może być wesoło. Dobrze ze w dzień uskutecznilam drzemkę. Połowa pomysłów na odetkanie nic nie dała. Aktualnie zwisam nad zaparzonym rumiankiem..

reklama
Do góry