reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika stołki niestety nie dały się wyczyścić :/ trudno niech czekają na remont bo za dwa trzy lata na pewno nas to czeka znając nasze dziecko :-D

Milenka fajne winka :tak: Ja też mam kilka nie do ruszenia a mój M ma bzika na punkcie whisky :-D

Katjuszka dobrze że już lepiej :tak:

Agunia spodobał mi się wpis o kąpieli a to spryciarz mały hehe

U nas H ulubionej zabawki nie ma za to wszędzie można powiedzieć że 24h chodzi z pieluchą, po domu do spania na spacer ostatnio jak szliśmy do lekarza to chciałam ją w aucie zostawić bo taka wymemłana że aż wstyd niestety tak zaczął wyć że pielucha poszła z nami :-D

reklama
KATJUSZKA młoda zaskakuje ostatnio,generalnie ona jest bardzo rozumna,wszystko rozumie i małpuje,wczoraj jak dawałm jej syropek na plastikową łyżeczkę to potem nalewała herbatkę z butli na tą łyżeczkę i piła.Jak młody szykuje sie rano to targa jego tornister pod drzwi[baaardzo ciężki],każe mu ubierać i papa robi;-).Dziś tuliła lalki,więc myśle że wózeczek sie przyda:tak:

AGUNIA J faktycznie fanem jedzenie nie jest,dobrze kombinuje

ANCONA mój m też lubi whisky,jak dostałam na 30tke Jack Daniels to od razu chciał sie zabrać za niego,ale nie dałami powiedziałam że jak zrobi córkę to mu dam.Córkę zrobił ale o whisky chyba zapomniał że mu obiecałam bo stoi nie tknięta:-D

Ale mnie kości bolą,chyba mrozik bedzie bo ostatnio też tak miałam,na 17 na zebranie ide a tak mi się nie chce

Witam :-)
Starsza ma się nieco lepiej, ale wielkiej poprawy nie ma. Z objawów obecnie ma ból brzucha i głowy, jutro idzie do lekarza, bo sama nie wiem co jej mogę dawać poza probiotykiem.
Mała ma się dobrze, więc tyle dobrego.

Milenko kiedyś zostawiłam pietruszkę i ta się uchowała przez zimę, więc teraz zawsze zostawiam. Choć tak jak i u Ciebie zawsze ledwo co urośnie.

Moja na zakupach namiętnie ogląda zabawki, ale jakoś na razie niczego nie chce.

Katjuszko gdzieś czytałam, że w 2 roku życia również występują skoki rozwojowe. Może później poszukam.

Edysiek spadasz mi z nieba ;-) popatrzyłam na suwaczek i Angelike... co kupić takiej dziewczynce pod choinkę? Chrześnica m powiedziała, że już jest duża i nic nie chce... ale to wina popier** rodziców... bo dziewczyna jest stłamszona i zahukana. W zeszłym roku chciała książki, ale to ciężko utrafić.. Kosmetyki jakieś? tak za ok 50 zł? może coś pomożesz ;-)

Hej
Odwaliłam tydzień pracy, wizytę u znajomych w weekend, lepienie i mrożenie wigilijnych uszek, dom na święta częściowo udekorowany, ledwie żyję . Emma śpi więc chwilę skorzystam z forum i też się chyba położę:tak:

Emma nie ma ulubionej zabawki, raczej lubi ogólnie np wszystko co ma kółka i kierownicę lub da się tym kręcić. Ma misia do spania, ale nigdy go nie zabiera z łóżeczka. Ulubionej postaci z bajek nie ma bo...nie ogląda bajek..w ogóle. Uzgodniliśmy z mężem, że nie ma takiej potrzeby. Matka siedzi i zabawia dziecko, ewentualnie w tle lecą wiadomości. Czasem włączam program muzyczny z latami 70/80 i sobie tańczymy :)

Edysiek Ty masz zawsze ciekawe pomysły :tak: przejrzałam linki i zwłaszcza ten pierwszy przypadł mi do gustu, przypomniały mi się czasy kiedy rysowanie i kolorowanie było moją pasją. Chyba sobie sprezentuję takie cudeńko :-)

Jakiś skok jak nic. Moje dziecko pierwszy raz w życiu powiedziało co chce jeść i nie było to ani jajo (ostatni hit na miękko) ani parowka tylko chleb :-) a jak jadła u mnie na kolanach to mówię, że jestem z niej dumna, a ona mówi guma (zamienia d na g ciągle) i się przytulila.. i tak za każdym razem jak mówiłam dumna.. a już to ze parowka nie tylko chleb to chyba w szoku nie zasne ;-) to pewnie w nagrodę za maliny które jej kupiłam za tyle kasy ze się nawet m nie przyznam ;-) ale była tak ucieszona ze całą mała paczkę zjadła :-)

reklama
Do góry