reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Spotkanie z Mikołajem zaliczone. DO Mikołaja sama podejść nie chciała (chociaż bardzo lubi tę osobę ;-) ) Po paczkę podbiegła, chwyciła i uciekła :-D Za to jak inne dzieci dostawaly to też chciała brać.
Wszędzie jej było pełno, biegała i się cieszyła a inne dzieci siedziały grzecznie na maminych kolanach.

reklama
Milenko niestety średnio :-( jutro jadę szukać pietruszki.. chyba zwymiotuje bo nienawidzę zielonej pietruszki, ale coś muszę zrobić. Mam właśnie tabletki żurawina plus pietruszka od gina. Tylko boje się ,że jak to faktycznie jakaś bakteria to takie tabsy nie pomogą. Pozostaje mi liczyć ze ten posiew będzie szybciej.

Edysiek to super ze Kinia taka otwarta :-) ja dziś w szoku byłam bo moje dziecko zazwyczaj wycofane dziś brylowalo na obiedzie. Nawet sama sobie poszła do kuchni za kuzynka co jeszcze miesiąc temu było nie do pomyslenia.
Kinia na fb w tym pajacu jest rewelacyjna :-) z buzi dałabym ze trzy latka tylko po rączce widać ze jeszcze malizna :-)

Katjuszko wywar odcedz i zrób sobie herbatę lub z sokiem wypij. Tak przez 3 dni. Mi z posiewu wyszła bakteria z tego co pamiętam ale podobno pietruszka ma mega odkarzajace dzialanie. No i u nas zadziałało.
Ja jestem wymeczona bo juz tydzien jak maly zasypia o 23. Pobudki rano o 7:30 nie dają gwarancji, że wieczorem padnie szybciej. Oby przestawil sie na wlasciwe tory bo matke umeczy.:) :) :)

Kochane ratunku bo szukam na necie i nic sensownego nie znalazłam :(

jak zmyć dlugopis ze skóry ekologicznej???

H dorwał się do taboretów w kuchni a są żółte więc niebieski długopis pięknie się prezentuje :eek:

Cześć dziewczyny:)

Milenko ale się doprawiłyście:-( Mam nadzieję że dziś już lepiej?

Viltutti cieszę się że Olo wynagradza Ci teraz te pierwsze miesiące którymi Cię umęczył:)

Myszko może Młody za długo lub za często śpi w dzień (u Was chyba jeszcze są dwie drzemki)? Ja od kilku dni dostosowałam się do mojego Kuby i nie usypiam go w dzień na siłę jak nie chce, czasami przyśnie na pół godzinki w aucie jak wracamy lub gdzieś jedziemy i tym sposobem moje dziecko znów śpi już o 19 a wstaje wcale nie wcześniej tylko około 7 rano:)

W lokalnych sklepach brak natki pietruszki :-( robiłam świąteczne zapasy w tesco on-line i tam była, więc powinna dotrzeć jutro między 10-12 ;-)

Ancona... mhm.. musisz próbować na spokojnie zmyć, żeby Ci się coś z krzesłami nie podziało.. lepiej nie od razu, a przemyślanie...

reklama
No więc tak, chusteczki nic nie ruszyły, zmywacz odbarwił (dobrze w mało widocznym miejscu), spirytus też nie dał rady (za to z kanapy wyczyścił) zostały jeszcze gąbki z rossmana ale to muszę kogoś wysłać bo ja jeszcze mam zakaz wychodzenia a jak nie to kupię pokrowce jak u mojej babci ;-) :oo2:

Do góry