reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek Ty tez lekko nie masz w pracy po takiej nocy.
Moja za to przez godzinę się darła, bo już przysypiała i walanie brata ją obudziło. Przypomniała sobie o jedzeniu i zrobiła jadkę.
Sprała mnie to zera emocjonalnie albo nawet poniżej.

reklama
Poszlo po łączach jak nic ... u nas zaypianie od 21czasem nawet 23 a bylo 19-20. Nocki czasami z przerwami nawet do 6:30. Pobudki co noc czasem gada przez sen lub nawet krzyczy. W dzien drzemka zamiast 11-12 to 13-14 i wczesniej za nic w świecie nie chce.
Truskawkowa mi na jelitowke pomogla cola odgazowana i laremid.

Mam do Was pytanie. Przekladalam ostatnie szczepienie bo ciagle cos sie u nas działo ostatnio właśnie jelitowka. Teraz mam umowione na jutro ale maly zaczal smarkac, ma taki wodnisty katar.Zastanawiam sie czy znowu nie przelozyc. Lekarce naszej nie wierze i nie ufam, zreszta po tym szczepieniu ja zmienie. Co Wy uważacie odkładać szczepienie?

Milenko, Truskawkowa jako że jestem Kasią to dziękuję za życzenia:tak: Ale moi rodzice zrobili psikusa i ja akurat obchodzę imieniny 9 marca:-D

U nas nocki tfu tfu tfu narazie ok. Jednak biorąc pod uwagę sile działanie forum będzie i u Nas wesoło [emoji33]. Żebyście jednak mi nie zazdrościły to dni takie, że czasem mam zapędy samobójcze no ale musiałabym to zrobić chwile przed powrotem M z roboty żeby kto miał się zająć F [emoji23]a tak na serio to nie wiem o co mu chodzi, nie drze japy tylko jak je, wszystko na nie, rzuca czym popadnie a dodatkowo zaczął mnie szczypać i wcale nie ukrywa, że sprawia mu to mega przyjemność.

Myszka ja w tej kwestii polegam na lekarzu. Młoda była szczepiona z katarem lekkim, bo był od zębów. Nic jej nie było później. Jeśli masz wątpliwosci to odłóż to.

Mika ja mysli samobójcze miewam średnio co 2 godziny ;-)

Moja tak za gryzienie się wzięła, że niby się tuli, a tu bach, ale walczymy z tym.

Madzikm mam nadzieję, że smacznie śpisz. :)

Ja wczoraj Młodą przetrzymałam to dopiero o 4 się darła jeść. Chyba jej kanapki położę przy łóżeczku :/

Ale się porobiło :szok: Mój ostatnio też jęczy, ale nie szczypie, nie gryzie i przesypia w miarę noce, więc chyba muszę zrewidować swoje zdanie o nim.

Myszka ja też w takich sytuacjach polegam na opinii lekarza.

DJMka kanapki nie są złym pomysłem ;-)

reklama
Do góry