reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzisiaj odwiedziłam strych w poszukiwaniu butów zimowych i kurtki po starszym dla H -
kurtka dopiero na rozm 104 więc sporo za duża a buty 22 i 23 to jedne za małe drugie na styk :crazy:
Za to zaopatrzyłam H w kierownicę z Fisher Price (o dziwo wszystko działa) i kosiarkę playskool :-) nie ma to jak wypad na strych :-D mały zachwycony jak narazie ;-)

reklama
KROCZek zakupy ciuchowe zawsze poprawiają nastrój:tak:,ja ostatnio fajnego szmateksa znalazłam i ciuszki angielskie kupuje:tak:

ANCONA to znalazłaś ładne skarby;-)

Moje dziecko doprowadziło mnie do takiego stanu że koje moje nerwy winem żeby nie zrobić komuś krzywdy:crazy:

Pytanie,daje ktoś tran?ja kupiłam salnostol i pisze 200%zapotrzebowania na witaminę d to mam zrezygnować już z osobnej d??

Milenka do wieczora był spokój :tak:
K dawałam tran a małemu jeszcze nie i nie orientuję się jak to jest z Wit D.. A dobrze że przypominasz, zupełnie zapomniałam o wit D i muszę kupić bo już się skończyła jakiś czas temu :sorry:

A czym Cię tak dziecko wyprowadziło z równowagi?

Cały dzień wyłą z głodu ,zjadła 8pełnych posiłków bo nie szło jej uspokoić:angry: a ledwo kończyła jeśćt o było za chwilę znowu amm i otwieranie lodówki

Uu ryk przez cały dzień każdego rozłoży na łopatki, u nas problemu z jedzeniem nie ma raczej z nie jedzeniem ale szkoda mi Ciebie i szkoda małej :-( głodzić jej przecież nie będziesz a jak ona ciągle jest głodna to może trzeba z jakimś specjalistą od żywienia dzieci porozmawiać? Chyba jest ktoś taki..?

Ostatnia edycja:
ANCONA dietetyk to każe sie sztywno trzymać że jedzenie co 3h choćby się waliło i paliło,trzeba by zrobić badania na cukrzyce tarczyce ale cały czas sie łudzę ze jej to przejdzie:-(

W takim razie współczuję Wam obu żeby przeczekać ten czas, w razie czego służę wsparciem i lampką wina a badania możecie zrobić to nie zaszkodzi.

hehe tylko alkoholizm mi zacznie grozić:-D
Serial oglądłam i idę się kąpać,magnezu mi brakuje kilka dni miałam skurcze łydek a dziś jeszcze skacząca powieka doszła.
AA ANCONA twój starszak zbiera karty piłkarskie?ja już ma dość dopiero zaczął zbierać euro 2016 a tu już o nową serię fifa się upomina.

Milenko mniej więcej wiem co możesz czuć bo K też co chwila stoi pod lodówką i woła "basi" (kiełbasy) tyle tylko że on dla odmiany zje dwa kęsy i rzuca jedzenie w kąt. A o mleku już nie wspomnę:no: Nie zje jak normalny człowiek raz na jakiś czas tylko tak po odrobince:wściekła/y:

Znalazłam przyczynę kilku, koszmarnych ostatnich nocy:happy: Jak się okazało moje dziecko nie lubi spać w pajacu a dokładniej przeszkadzają mu zakryte stopy. Chyba było mu gorąco:sorry: Dziś spał w normalnej piżamce i przespał całą noc:tak:

reklama
Do góry