reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam,

Dzisiaj mam urlop więc jesteśmy już po spacerze, placu zabaw, zakupach i lodach. Aktualnie Julek śpi, obiad się gotuje, rumba odkurza mi mieszkanie, a ja mam w końcu czas dla siebie. Okna są okrutnie brudne, ale nie po to wzięłam wolne żeby się przemęczać :-)

U nas z nocnikiem było już bardzo fajnie, ale Julek zaczął kupy robić z rana, a niania niestety nie zauważa tego i całe nasze starania z odpieluchowywaniem poszły na marne. Fajna jest kobita, ale z tym, że nie zauważa nawet, że dziecko narobiło w pieluchę i łazi tak w te upały, to mnie dobija :wściekła/y: Mimo wszystko staram się jednak Julka puszczać jak najczęściej na golasa żeby sobie tyłek przewietrzył.

Katjuszka pozostaje Ci już chyba tylko zmienić dietę.

Milenka z butami faktycznie Ci nie po drodze ;-) Plan dnia wykonany?

Edysiek koniec świata, upał musi być faktycznie okropny skoro ty, pierwszy pracuś na forum, masz brudne okna ;-)

reklama
Ja obiad wczoraj zrobiłam, więc to z głowy:-) młody śpi, ja biore sie za mycie podłóg i poskładam pranie zanim teściowa nas nawiedzi( jutro wesele mamy, wiec do chłopaków przybywa).
Nocnik-a co to takiego;-)

mam zajefajny urlop. K w nocy miała gorączkę, nawet nie wiem ile dokładnie bo nie da sobie zmierzyć. Rano kupiłam inny termometr to było 38, potem już 37, ale coś mi to nie pasuje bo strasznie ciepła jest. Nie wiem w ogóle o co chodzi, bo taka sama akcja była dokładnie tydzień temu :-( tylko wtedy jej przeszło tego samego dnia, a teraz wygląda ze ją rozkłada. Śpi aktualnie z nianią, która mimo mojego urlopu jest bo miałam plany które w łeb wzięły. Nawet obiadu nie zjadłam bo na dole śpią.. na 16 jedziemy do lekarza, bo bardzo mi się to wszystko nie podoba. Tylko ze znając K jak ja się nie mogę z termometrem zbliżyć to be ładne jaja z badaniem :-( eh liczę ze jak wstanie to siurki choć złapie bo znając tą lekarke zleci badania..

Agunia też stwierdziłam, że nie będę się przemęczać na końcówce urlopu :-)
A wyszło tak, że kupiłam dzisiaj 10 kg papryki i zrobiłam słoiki.
Jak ktoś chce to w Kauflandzie jest za 3,69 , tylko pamiętajcie jutro nieczynne.
Katjuszka zdrówka dla K.

Dziewczyny jeszcze tylko kilka dni i podobno ma być chłodniej:tak: Damy radę:)

Agunia szkoda że niania zniweczyła Wasze starania odpieluchowania Julka:no: Jak można nie zauważyć, poczuć że dziecko ma pełną pieluszkę:confused2:

Katjuszko jak K?

Edysiek nie zawstydzaj nas tymi przetworami:-D

Oddajcie mi moje dziecko... no więc nic lepiej, a wręcz gorzej, bo ciągle 39. Schodzi do 38 i wraca. Całą noc co 4 godz p.gor. choć tyle ze morfologia, mocz i crp w normie, wiec musi to być trzydniowka. Ale takie dziecko jest straszne :-( je i śpi jeczac cały czas. Nawet na chwilę nie da się jej odstawić, musi być na rękach. Choć tyle, ze w łółóżeczku śpi, ale w sumie nie wiem czy nie wolałabym, żeby bida przyszła spać do mnie i się przytuliła.

Edysiek 27? To niewiele ;-) ja na gorze jak idę spać mam między 28-30 :-(

Edysiek u mnie w poprzednim mieszkaniu było tak jak u Katjuszki. Piekarnik normalnie. W tym też ciepło, ale tak tego nie czuć.

Dziś robimy urodziny Młodemu. Tak mi się nie chce :/ i królowa przybywa :D mój mąż w stresie rano do pracy poszedł... biedny...

reklama
Ja w sypialni miałam po 31-32 stopnie.
Kurcze laski dzis na wesele ide, a do 3 nad ranem zasnąć nie mogłam-oczy podpuchnięte mam;-(
Na 9 mam fryzjera, na 12 kosmetyczke, a o 15 już ślub. Wracam do Was dopiero jutro;-) Miłego weekendu.
Katjuszko współczuje, ale będziesz miała trzydniówke za sobą-a my nie....

Do góry