reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AGUNia dokładnie tak,oddebniłam,czego sie nie robi dla dzieci;-).A rodzice młodego pracują po 12h i nie widza problemu,ja się nie wtrącam bo to chrzestna mojej mileny więc nie chce kłótni ale dla nich kasa ważna i dorobek

KATJUSZKA był mc ale miałam luzik bo kuzynka przyjachała też do bonarki i pilnowała swojego;-),a moja córkę po powrocie zastałam mokrusieną z płaczu i ponoć od 2h już wołała mamę,jutro pewnie na krok mnie nie odpuści;-).
A teraz niech ktos mi nie powie że nie jestem pechowcem,poszłam do ccc szukać eleganckich bucików no i na kartę rabatową zniżkę miałam mieć i co??????ccc zamkniete!!!!!

A KATJUSZKA w kinie i w galerii całkiem przyjemnie,nie upociłam się jak w domu;-)

reklama
Dobry wieczór :-)
My w celu ochłody codziennie zaliczamy centra handlowe. Na szczęście na razie miały klimatyzację więc chłopcy mogli pobiegać w przyjemnej temperaturze!
U nas na tapecie zęby. J w przeciągu dwóch tygodni przebiły się 3 zęby, górna dwójka i dwie górne czwórki, więc u góry ma już sporo zębów. Gorzej z dołem bo tam tylko jedynki więc śmiesznie. O też się zaczął męczyć od kilku dni i w efekcie jedna górna czwórka na horyzoncie. On też ma śmieszne uzębienie bo u góry jedynki, dwójki i czwórka a na dole ma trzy zęby, jedynki i jedną dwójkę.
Podobno do niedzieli upały a potem
ochłodzenie. Już widzę swoje narzekania że zimno ;-)

Katjuszkaa jeszcze jest coś takiego " babka płesznik". Może coś Tobie pomoże. Niestety znam ten ból :( ja się przez to hemoroidow nabawilam.
Dzień minął szybko. Upalom Dziękuję ale ciepło mogłoby być bo ja z młodym nad morze jadę w sobotę.
Madzilona_p dbaj o siebie i wracaj do sił.
Reszcie zycze spokojnej nocy bo mi się oczy same zamykają.

Witam :-)
Wczoraj była u mnie przez cały dzień bratowa z chrześniakiem, więc nie miałam jak się odezwać.

Moja też wszędzie za mną chodzi. Jak siadam na kibelku to od razu woła "sii" i jeszcze mi papier podaje.
Myślałam, żeby chodziła trochę bez pieluchy, kilka razy obsikała mi panele, potem jeszcze zrobiła 2 nic sobie z tego nie robiąc i stwierdziłam, że jeszcze nie pora.

Witam z mocną kawą i bólem głowy.
Plan na dziś, umyć okna, posprzątać cały dom i ugotować konkretny obiad bo ostatnie dni frytki z papirusem bo gość tylko to jada. Póki co pranie powiesiłam heh

Milenka ja miałam umyć okna na urlopie, minęły 4 tygodnie a okna nie umyte :baffled:
Pogoda zdecydowanie nie wpływa dobrze na chęci do prac domowych. Stanowczo za długo te upały trwają, w tym tygodniu już nie mam siły na nic i po raz pierwszy od wielu lat mam dość ciepła.

Milenka ambitne plany :) trzymam kciuki ja postaram się tylko poprasować wczorajsze pranie i wstawić następne :).
Obiad będzie na szybko ;-)

Edysiek H na urlopie dużo biegał bez pieluchy i sikał gdzie popadnie :/ W domu dopiero dywan z pralni odebrałam bo też mu się kilka razy siknęło więc z odpieluchowaniem jeszcze zaczekam aż zacznie czaić o co chodzi.
Oczywiście też wszędzie za mną chodzi jak na niewidzialnej smyczy hehe

reklama
Wczoraj było nieco chłodniej więc nawet udało mi się poprasować ale dziś upałów ciąg dalszy więc znów na obiad będzie zsiadłe mleko z ziemniakami:)

Podobno od przyszłego tygodnia upały mają trochę odpuścić.

K biega po dworze bez pieluchy i też sika i kupkuje wszędzie ale woła sii tylko że po fakcie. Wyniosłam mu na dwór nocnik i owszem siada na niego ale chyba jeszcze za wcześnie na odpieluchowanie bo wyraźnie nie wie co zrobić z tym nocnikiem:)

Do góry