reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas nocka ok cała przespana z pobudką na uśmiech dla taty i łyk wody ok 1 i spał do 8 :)
H gardłowo ciut lepiej ale znowu dosłownie zalał się kupką :confused2: a teraz śpi. Moje gardło hmm chyba już nigdy nie będzie w porządku bo cały czas boli i "coś mi tam siedzi :crazy:". Wkurzyłam się dzisiaj baaardzo dostałam od M na imienino/urodziny tel i poszłam dzisiaj do orange wyrobić mini sim bo mam jeszcze ten duży to powiedzieli że skoro nr jest na M to on to musi zrobić a mi nie wyrobią :wściekła/y: co za ..... a M będzie dopiero za dwa tygodnie i jak wróci to odrazu wyjeżdżamy i nie będzie miał kiedy bo to weekend :angry: i co z tego że ja mam ten nr już 14 lat jak nie mogę sama nic z nim zrobić!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anacona zadzwon na infolinie. Jak znasz haslo powinni Tobie pomoc i wyslac kurierem. Przynajmniej ja ostatnio w T-Mobile tak mialam. Przy odbiorze potrzebowalam numer dowodu osobistego mojego M i po sprawie.
U nas upaly afrykanskie spowodowaly ze w sypialni mielismy ponad 30 stopni. Mlody obudzil sie o 23 na picie i tak sie zachlysnal ze masakra. Na dodatek spanikowal i histeria byla okropna a to nie sprzyjalo poprawie. Ostatecznie zmieniliśmy nocleg na salon na dole i spalismy bez mrukniecia do 6:30. Nawet burza nas nie obudzila :)
Dzisiaj przynajmniej wiatr jest i powietrze lżejsze :)

Ancona u nich zaplacisz ok 30zl za mini karte. A w galeriach zazwyczaj jest stoisko z akcesoriamy do tel o tam Ci dotna tą starą za jakieś 12zl na miejscu:-) Mi tak w Plusie podpowiedzieli;-)

Witam :-)
U mnie ciężka noc. Gorąco było i mała pół nocy marudziła. Dopiero nad ranem zrobiło się ciut lepiej i spadł deszcz.

Mika
ja lipiec - sierpień mam tylko 1 zmianę. Cały zakład tak pracuje. I dlatego musimy z mężem kombinować, żeby ktoś był z małą. Cały tamten tydzień była moja mama. Teraz mąż ma urlop 2 tygodnie, a potem ja idę na 3 tygodnie.

Znowu miwpis wcielo.
Dla wszystkich obchodzacych urodziny zdrowia szczescia i wiele serdecznosci od dzieci. Milosci i spelnienia we wszystkich dziedzinach zycia. Przepraszam ze tak ogolnie ale padam a zaraz znowu wychodze, oczywiscie nawet szans na doczytanie nie mam.

Ja melduję że żyjemy. Wróciliśmy godzinę temu i generalnie padam. Chłopcy byli bardzo zadowoleni i fajni na wyjeździe. Basen im się podobał i nawet O się w piasku bawił, ale musiał być na boska. Rytm dnia nie uległ zmianie i wszystko było tak jak w domu :-) Oczywiście żeby nie było tak pięknie to praktycznie całą drogę powrotną wyli i był problem z zasypianiem. Po tak męczącym dniu w ogóle nie chcieli zasnąć. Ba szczęście padli po 40 min imprezowania w łóżeczkach. Teraz trzeba się rozpakować i zorganizować w domu ze wszystkim. Ufffff
Doczytałam co u Was jutro. Dobranoc

Rila super że wyjazd się udał:tak: Jak to mówią "pierwsze koty za płoty"

Auliya litości kobieto zwolnij troszkę:tak:

Edysiek u Was noc a u nas cały dzisiejszy dzień był pod znakiem marudzenia:/ Matko dosłownie o wszystko. Ja rozumiem że jest gorąco bo i mnie jest masakrycznie ale kurcze ile człowiek zniesie. Dobrze tylko że spał w dzień 3h i padł wieczorem o 19. Modlę się o deszcz i ochłodzenie bo kota dostanę:no:

A w ogóle to upałów mam już dosyć bo nie dosyć że K z przegrzania miał takie jazdy to jeszcze kupki mimo że szybko wyjmowane tak mu obszczypały dupsko że kurcze Alantan chyba nie da rady. Wietrzę ile się da i lata w dzień po dworze (tyle ile się da wytrzymać) bez pieluchy ale niewiele to daje. Jeszcze jakaś wysypka się przyplątała (tu pytanie czy wapno takie zwykłe dla dorosłych mogę podać?) no i szkoda że K nie umie mówić bo dziś zauważyłam że jak się wysiusiał to łapał się za siusiaka i buziaka wykrzywiał jakby go bolał. Nie wiem czy go boli, czy sobie przeziębił drogi moczowe, czy brak pieluchy mu przeszkadza, czy mu zimno w siusiaka. Nie jest czerwony i raczej nie wygląda na kontuzjowanego ale wokół jest czerwony od obszczypania więc może to to? Jakie maści używacie do odparzeń?

Ancona my z mężem też tak mamy tylko odwrotnie to ja muszę wszystko załatwiać bo telefony są na mnie. Uciążliwe to strasznie ale w sumie logiczne.

My na dzialce jestesmy i tez w ciagu dnia maly bez pieluchy lata, tak sie smiejemy, bo siku to siku, ale najsmieszniej to kupe, potem trzeba po nim sprzatac jak po piesku hihi
W ndz jedziemy nad morze, juz widze jak bedzie biegal po plazy i wchodzil ludziom na koce :-)

Ancona niestety muszę przyznać rację ludziom z salonu, bo wszelkie ruchy z kartą może wykonywać tylko właściciel.

Rila fajnie, że wypad się udał.

Edysiek trochę szkoda, że musicie z mężem osobno spędzić urlopy.

Mnie wczoraj zmroziło jak wróciłam do domu, bo w mieszkaniu było jakieś 30 stopni, a niania przykryła Julka do spania kocem i jeszcze dodatkowo prasowała w tym samym pokoju. Biedne dziecko było całe mokrzuteńkie. Najgorsze jest to, że mamy w domu klimatyzację, która szybko by zbiła temperaturę, ale niania ma jakieś opory w jej stosowaniu. Niestety w niektórych sprawach kobieta jest niereformowalna :no:

reklama
Kroczku ja polecam tormentiol. Szybko i skutecznie pomaga. Siusiaka może alantanem potraktuj.

Agunia jej, aż mi się gorąco zrobilo jak to przeczytałam. Julek saunę miał.

Rila super, że wyjazd się udał :)

Do góry