reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
U mnie znowu grzeje. Znowu, bo do południa mieliśmy trochę wytchnienia, bo lało i potem było całkiem znośnie.
Ja czekam na brata i bratową. Nikogo się nie spodziewałam, ale kupili samochód i chcą pokazać. Dobrze, że ciasto mam :tak:

Madzik mąż ma urodzinki 4 lipca. Dla Ciebie wszystkiego co najlepsze. Mnóstwa uśmiechów od córci i zadowolenia z męża ;-)
Co do zbieractwa to doskonale Cię rozumiem, ja też muszę pilnować co moja do paszczy bierze. Już próbowała zjeść pająka :baffled:

Truskawkowa 100 lat :-)

Rila super, że chłopcy się zaaklimatyzowali.

Kroczek a to się wredny babsztyl trafił.

reklama
U nas dla odmiany dzisiaj fajna temeratura ale z ciśnieniem gorzej ....cały czas rośnie i F jest tego przyczyną [emoji15]

Kroczku no to trafiłaś na lekarza brak słów :eek:

Truskawkowa 100lat :-)

Madzik taki rozchichany szkrab każdego rozweseli :-)

Mika hmm a F na takiego aniołka wygląda hehe

Mały dzisiaj miał dwie drzemki po prawie trzy godziny a kupki zrobił dwie takie że jak zdejmowałam pampka to bałam się żeby nie rozlać :szok: ale po doświadczeniu Kroczka wiem że to od pogody ;-).
Ogólnie chłopcy przestawili się na tryb wakacyjny i późno chodzą spać za to rano dłużej śpią :-D

Witajcie poniedziałkowo.

Cisza taka [emoji33]

Dzisiaj ja stawiam kawę - odmeldowywać się prosze [emoji6]

Nocka cała przespana, pobudka po 6 i flacha w trybie natychmiastowym.

Ancona - taaaaa aniołek z rogami chyba [emoji56][emoji48]. A jak Wy sie czujecie ?

Kroczek - jak K ? Wraca do normy ?

Agunia - skończyłaś te delegacje ?

Truskawkowa - o której zasnął po pobudce ?

Marcia - halo halo gdzie jestes ?

Rila - jak dalsze urlopowanie ?

Edysiek - Ty pewnie dzisiaj na drugą zmianę ?

DJMka - a u Was jak nocka ?

Ostatnia edycja:
Witam.
Mika zasnął coś ok 23 ale nie wiem dokladnie bo sam w łóżeczku siedział.
U nas przed chwilą była wielka burza ale moim chłopakom to nie przeszkadzało-spali jak susły:-)

Mika poproszę kawy. Duuużo kawy. Miałam okropną noc. Julek przespał ją calutką bez najmniejszego sapnięcia. Za to mąż chrapał niemiłosiernie, rzucał się, wpychał na moją połowę łóżka i co chwilę ciągał mnie po łóżku, bo mu się śniło, że jestem Julkiem i spadam z łóżka. No i nic na niego nie działało, nawet moje nerwowe i dosyć silne kopy w piszczele :wściekła/y:

Madzikm Emma zapewnia Ci niezapomniane przeżycia :-)

Oczywiście solenizantkom przesyłam spóźnione życzenia.

Kroczek, ale dostałaś diagnozę :szok:

Rila jak dalsze wczasowanie?

Ancona jak się czujecie?

Halo halo jestem i ja:)

Z K w sumie to nie wiem jak jest. Wczoraj siedzieliśmy cały dzień w domu i wyszedł tylko po 17 do wieczora. Kupki nadal takie rzadkawe ale sporadycznie a nawet po kalafiorku były bardziej tresciwe. Za to nie wiem skąd pojawila mu się na jednej stronie ciała drobna, czerwona wysypka. Normalnie pomyślałabym że to trzydniówka ale nr 2 nadal lejące a wysypka jakby schodzi:/ Może od Słońca?

Agunia mój m jak mnie wkurzy chrapaniem to go wyrzucam do innego pokoju:) Wspólczuję nocy bo wiem jak to wkurza:)

Mika mój K od upału i siedzenia w domu też mnie wkurza.

Ancona oby naszym chłopakom szybko przeszło:)

reklama
Mika nocka znośna. Jakieś marudzenie, ale bez wrzasków.
Ostatnie dni Młoda chodzi spać wedle własnego widzi mi się. I tak dziś zasnęła sama na naszym łóżku o 12.20 po zmianie pieluchy :) pewnie pośpi z godzinę. Wygląda na to, że jedna drzemka jej sprzyja.

U mnie właśnie pada, słabo, ale zawsze coś.

Do góry