reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Na ospę można pierwszą dawkę już po 9 miesiącu podać, a są dwie dawki tej szzepionki.

Truskawkowa jawne szaleństwo ;) ja bym chyba nie umiała aż tyle spać ;)

Truskawkowa my właśnie odstawiamy pierwszą drzemke po pobudce o 5, a Ty mnie takim tekstem zabijasz.

Marcia gratuluję nowego członka rodziny.

Madzikm widac, że Emma jest bardzo pogodnym dzieckiem.

DJMka, a co się dzieje? Zęby czy humorki?

Kroczek dołączę do ogółu i powiei, że też bym sobie opuściła usypianie.

Oliwia jak zetknięcie z rzeczywistością?

Mika jak F. dzisiaj?

Ancona tez mnie śmieszy jak Julek chce byc tak szybki jak pozostali i biegnie tułowiem, bo dupka i nogi nue nadążają.

Katjuszka czyli pierwsza grymasnica na forum troche spuscila z tonu ;-)

U nas juz lepiej. Temperatura spadła, apetyt powoli wraca, siły tez.

Agunia - dzisiaj już jest fajnie, noc przespał, trochę glutków zielonych jeszcze mamy, kaszel mokry już tylko czasem, inicjujemy dłuższy spacer jak tylko sie obudzi. Szybko sie kurujcie i zamykajcie do domku. Cały czas jesteście z Julkiem? Macie "dogodne" warunki do spania ?

Milenka - a Ty znowu gdzie nas zostawiłaś ?

Viltutti - Ciebie też sie to tyczy.

Oliwia - czekamy na fotki.

Kroczek - wow 2,5 godziny, szacunek. Ja mojego po max pół godzinie zostawiam w łóżeczku i niech sie usypia a ja oddaje sie rozkoszy oglądania Tv.

Truskawkowa - mój też dzisiaj posłał no a Wy to macie spanie.

Agunia chyba bardziej humorki. Na słowo "nie" od razu wrzask się zaczyna.
Teraz jej ostatnia czwórka wylazła.
Niech Julek siły mobilizuje i wraca do zdrowia, byście szybko w domu zawitali.

reklama
Do góry