Viltutti
Fanka BB :)
U nas w gre wchodzi pelna rączka,zeby jedna ręką można było prowadzic. Bardzo dziekuje za opinie. Musze szybko doknac zakupu bo ten obecny kloc ciezko ladowac do bagażnika. Espiro w nowej kolorystyce bardzo mi sie podoba i odnosze wrazenie ze ta konstrukcja daje wieksza amortyzacje. Baby design Mini tez brałam pod uwage ale jednak jest to malutka spacerowka i synek na przymiarce grymasil. He he he
O Kochana, jeśli zależy Ci na prowadzeniu wózka jedną ręką, to zapomnij o nim. No chyba że lubicie jeździć zygzakiem. Absolutnie nie nadaje się do tego. Nie da się wyjść z nim i zabrać psa na spacer, ani zakupów w miarę komfortowo przytargać, czy powisieć na telefonie. Noł łej. On ma skrętne kółka z przodu i chyba to jest przyczyna. No i z tą amortyzacją bym nie przesadzała, jest ok na asfalt czy kostkę chodnikową, ale jakieś polne ( nawet porządnie utwardzone drogi), trawniki itp to kicha.
A! I hamulec jest praktycznie niemożliwy do używania, trzeba się pochylić i użyć ręki i duuużej ilości siły ( uwierz, chuchro ze mnie nie jest)
Ostatnia edycja: