Witam :-)
Mała dzisiaj łaskawa była i wstałyśmy przed 8. Wieczorem też szybko padła, choć miałam obawy że nie zechce szybko spać, bo po południu sporo spała. Ale chyba ją to bieganie po trawie wymęczyło
Dzisiaj u nas trochę chłodniej, wiatr zimny ale słoneczko świeci więc jest ok
Kroczek buty wcześniej czy później i tak byłyby obdarte ;-) Ja już się nauczyłam, że dziecko musi mieć 2 pary butów, jedne na podwórko a drugie wyjściowe. Moja starsza do tej pory strasznie buty niszczy, potrafi w tydzień parę załatwić. Na szczęście jej już można znaleźć nieco tańsze to ma kilka par. No a dla maluchów niestety butki drogie.
Milenka ja też już sporo posadziłam. W ogródku lilie, dalie, clematisy, winobluszcz, groszek pachnący, ostróżkę, lwie paszcze, aksamitki. Jeszcze muszę słonecznik ozdobny kupić i zostaną mieczyki do wsadzenia. Choć pewnie jeszcze i tak coś kupię.
No i jakieś kwiatki same się wysiały i na razie nie mam pojęcia co to
W warzywniaku już mam cebulę, groszek zielony, rzodkiewkę, sałatę, marchewkę, pietruszkę i pasternak (ale to bez szaleństw po 2 rządki). Jeszcze zostały buraczki, fasolka szparagowa, ogórki i cukinia.
Viltutti na pewno coś urośnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Zobaczysz sama co lepiej rośnie, a co nie chce i będziesz wiedzieć co sadzić.
Piaskownicy też jeszcze nie mamy. Chyba kupię małej jak dostanie pieniążki na urodziny. Zastanawiam się nad taką plastikową z pokrywką
PIASKOWNICA BASENIK PLAC ZABAW SUPER KRAB 2 W 1 !! (5253823830) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Może ktoś coś podpowie. Tylko będę musiała pilnować, żeby nie jadła piasku ;-)
Zdrówka dla Olka.
Moje obie dziewczyny dostają ubrania z Pepco, zwykle od babci, mi to pasuje ;-)
Auliya super sprawa z tym ogniskiem :-)
Ja mam w planach zabrać małą na kulki w urodziny.