reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dobrze, że się nie spieszyłam ze spacerem. Znowu zerwał się wiatr i jeszcze śnieg padał. Ale uspokoiło się i poszłyśmy jeszcze na krótki spacer.

Milenka
śliczne storczyki.
Zapomniałam napisać, że zahaczyłam dzisiaj o dział ogrodniczy i kupiłam już trochę nasion. I jeszcze nawóz do róż, bo już na niego pora.

reklama
Milenka cudne storczyki! Ja przestałam o swoje dbać to zaczęły kwitnąć :) I oczywiście dużo zdrówka dla malutkiej!

U nas dzisiaj zwariowany dzień ale tyle co wczoraj dzieciory dały mi popalić tak dzisiaj najcudowniejsze misiaki pod słońcem! Impreza w sali zabaw udana , Hubcio miał frajdę niesamowitą i wyszalał się jak nigdy z kolegami brata. Zero płaczu i marudzenia :-). Ale dobrze że urodziny są tylko raz w roku bo tylu decybeli częściej chyba bym nie zniosła ;-)

W naszym mieszkaniu święta odwołane, M nie ma a sama nie ogarnę nawet jak na uszach stanę. Wyluzowałam i w nosie mam :p

Milenko zdrówka dla córci. Ech ci pediatrzy jak sama ich nie przyciśniesz to guzik Ci dadzą albo powiedzą. Ja nie wiem czy my poza byciem mamami musimy być też lekarzami. Niedługo będzie tak że do lekarza pójdzie się tylko po leki bo samemu diagnozę sobie wystawimy:/

Tfu tfu tfu piękne storczyki:)

Ancona super że zabawa udana i chociasz troszkę odetchnęłaś.

A ja Wam powiem że gdyby nie to że wyjeżdżamy do rodziców to chyba też bym Świąt nie robiła. Troszkę dopadają mnie czasami wyrzuty sumienia bo jednak z takim podejściem niebawem tradycje odejdą w zapomnienie...

Faktycznie pediatra napisała Ibufen co 6 godzin i w przypadku temperatury po 2 podac paracetamol. Ibufen koniecznie w płynie.

Padam dzisiaj na pysk. Mały ma katar i śpi na mnie, teraz odłożony do siebie przysnął. Jutro laryngolog.

reklama
Ech widzę ze dzieciaki znowu chorują. . Dużo zdrówka i wytrwałości dla mam. Mam nadzieje ze mój nic nie złapie bo nie wiem kto go będzie nosił. Wspominałam o bólu nadgarstka, dzisiaj jest już w takim stanie ze kubka w lewej ręce nie mogę utrzymać tak boli. Najgorsze jest podnoszenie młodego w nocy z łóżeczka jak się budzi.
Całe szczęście w święta tez jedziemy na gotowe..

Myszka ja właśnie wczoraj dostałam pierwsza po porodzie @. Nic tylko strzelić sobie w łeb. Obiecywano mi ze po porodzie juz nie będzie boleć a tu proszę nadal boli, a do tego tabletek za bardzo nie mogę wziąć bo w końcu jeszcze trochę karmie:no:

Do góry