reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mlenka jak to sie domyslasz? To nie podczytujeszich na co dzien? A tak serio to ja nas podziwiam ze i otwarty utrzymujemy na *******y i zamkniety na powaznie bo czesto watki przenosza sie na zamkniete grupy a pozniej umieraja smiercia naturalna...

reklama
Katjuszka jak zaczęłam czytać Twój post to myślałam, że ktoś Ci dziecko podmienił :-D

Ja idę spać, bo ostatnio coś się nie wysypiam :eek: ciekawe czemu przecież takie duże dziecko normalnie całe noce przesypia, oczywiście nie budzi się nawet na jedzenie czy picie.

Przez Was wcale nie pójdę spać :-D
Ale i tak mała już zaczęła jazdy (co noc to szybciej),=]dałam jej Nurofen, tylko mam nadzieję, że przez to nikt do opieki nie zadzwoni :szok:

Edysiek ja swojej też dałam dziś nurofen, bo jazdy czyni niemiłosierne... bać się? :szok: czekam aż ktoś zapuka do drzwi, chętnie przyjmę darmową opiekę dla dzieci :tak::-D

reklama
Katjuszka Ja jak zaczęłam czytać twojego posta to myślałam że sie gości wystraszyłaś i postanowiłaś grać dobra minę do złej gry;-)ale uff doczytałam do końca i ok

A ja was zaskoczę i całkiem serio moje dziecko wyjątkowo śpi twardo i nie słyszę jojczenia przez sen,ja ogarnęłam prasowanie i się relaksuję.Ale wesoło dzisiaj:-)

Do góry