reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
dzięki za życzenia :) Marzenie obecnie mam tylko jedno - żeby się w końcu sprzedało mieszkanie!! ja chcę już podjazd do garażu mieć i może taras a nie kupę ziemi pod oknem ale to musi być za co zrobić :happy2:
Randka wcześnie ale z przyzwoitkami byli bo mąż mój i mama koleżanki więc bezpiecznie. Póki co płaciliśmy każdy za siebie ale to ona zapraszała:happy2: Niestety macie rację że później to chłopcy zwykle fundują wyjścia a to daje rodzicom po kieszeni.
Syn w nocy łaskawy bo 2:30 i 5:40 na mleko wstał przed 7 jęczał wzięłam go do siebie i jak już prawie spał to starszak wpadł że ubrany i zęby umyte i było już po spaniu

Auliya spelnienia marzen i wiele radosci.

Truskawkowa gratulacje zabkow!

Milenka trzymaj sie dzielnie kobieto!!!! Zdrowka

U mnie nie obylo sie bez kolejnej sprzeczki. Ale posiedzimy u tesciow do soboty to troche psychicznie odpoczne. A potem tylko czekac na wiosne i wyprowadzke!

No to K tez chora. Juz myślałam, że poważniejsze akcje nas ominą.. przeliczylam się :-(

Kaszel się nasilil i spik cieknie wodnisty. Wcisnelysmy się do lekarza, ale nie podobają mi się leki które dostała. Bo niby ani nie oskrzela ani nie płuca i tylko coś tam usłyszała, że jej spływa, ale dostała nebbud do inhalacji (wg ulotki to przy astmie jest) jakieś krople do nosa z antybiotykiem i mucosolvan mini syrop. nie znam się zupełnie, ale coś mi to wszystko nie pasuje. A najgorsze jest to, że młoda zaczęła się bać inhalatora..i histerycznie się drze..

Zapowiada się ciekawie..

reklama
Katjuszka u nas przy inhalacji pomaga telefon ;) puszczam jej na yt piosenkę o kocie i jedziemy :) zdrówka dla was. Co do leków to nie pomogę, bo tych nie znam. Krople do nosa mieliśmy Tobrex niby do oczu, a my do nosa używaliśmy.
Jak dobrze wyczytałam to nebbud to to samo co pulmicort. Mają ten sam składnik. Tylko cena różna ;)

Ostatnia edycja:
Do góry