reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Paja witaj! spoko damy radę :) jest tu trochę mamus z mała róznicą wieku, ja bardzo, bardzo taką chciałam :)

a ja dzisiaj czuję się masakrycznie, więc tylko na chwilkę, miłego wieczoru

reklama
Jestem, zapomniałam na tamtym wątku dodać, że też mam mięśniaka 2,5cm i że krew pobierali mi 32 minuty, śmiesznie bylo dopuki w probówce nie zaczęły robić się skrzepy... zastrzyki czas brać zacząć.

madziolina - wypoczywaj :-) Za mnie także ;-)

L-oka - w takim razie powodzenia w walce z cukrem :-)

Aniołek - w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji 6 rocznicy:-)

Paja - serdeczne gratulacje i witamy w gronie kwietniówek :-) Spokojnie - poradzisz sobie. Tak jak ja muszę z czwórką :-)

Paja witamy:-)
Jeja jakies przeziebienie mnie rozklada:-( I caly weekend mam pracujacy, obym dala rade na domiar zlego brzuch mnie boli:'( moze zasne a jutro oby bylo lepiej... spokojnej nocki

Paja witaj :) Mała różnica wieku podobno jest fajna :) Dasz radę :)
Agunia - Miłego i udanego grzybobrania.. :)
Niunia - zdrówka życzę, przeziębienie w ciąży to nienajlepszy pomysł, niech idzie precz.

A ja standardowo wstałam z bólem głowy, A pojechał do pracy, po południu mamy zaproszenie do znajomych na duszonki, Tylko oby pogoda się zrobiła. Miłej soboty życzę

Czesc. Nie bywam tu czesto bo mdlosci przykuly mnie do lozka;(
Mam jednak problem. Gin tydzien temu pozwolilnmi odstawic 1 z 2 dawek Luteiny i od tamtego czasu zaczal bardziej bolec mnie brzuch, tak jakby jajniki bolaly i do tego sluz stal sie inny, bardziej pomaranczowy, czasem rozowy. Dzis dostrzeglam czerwone niteczki w sluzie. Juz sobie zaraz uroilam ze znow cos nie tak, ze serduszko nie bije. We wtorek mam badania prenatalne i myslalam, ze bede mogla ta Luteine calkowicie odstawic a tu wyglada mi nato, ze bede musiala brac znow 2 dziennie....czy myslicie ze ten sluz to jakis niepokojacy objaw??

Witam

nikusia- zadzwoń do gina i powiedz mu co się dzieje niekiedy jest tak że kobiety przez cała ciąże biorą luteinę. Ja dzisiaj też wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu i nie powiem pewne obawy mam czy plamienia nie wrócą.

Paja= witaj, no faktycznie masz maluszka jeszcze w domu ale taka rożnica wieku jest super ja też tak chciałam ale niestety nie wyszło, ja mam siostrę 2 lata młodszą i jest super najlepsza przyjaciółka na świecie i praktycznie rozumiemy sie bez słóz a z dużo młodszym bratem niestety juz nie mam takiego kontaktu.

Agunia-hmm grzyby, mąż tez mnie próbował rano wyciągnąc ale przełozylismy na jutro , oby koszyki pelne były. u nas niestety w niektórych lasach zakaz bo jakies opryski robią.

Aniołek- co to są duszonki? Mnie tez mega głowa boli. aZ kawkę pażona sobie zrobiłam bo aż mnie mdliwło z bólu.

niunia- jak brzyuchol? boli nadal?

a ja wziełam sie za mysie okna u Alana w pokoju teraz chwilkę odpoczywam bo coś mnie zakuło w brzuchu i pewnie resztę roboty zostawie meżowi. Ja chyba panikuję przez to odstawienie duphastonu.

Dziewczyny dzieki za rady odnośnie wagi, napewno na następnej wizycie pogadam z ginką o tym . Troszkę nad tym myślałam i dzisiaj rano jak się zwazyłam to miałam 71 kg czyli 6 więcej, poprostu moja waga zaniza o 2 kilo i będę patrzyła na moja .a nie tyą w gabinecie. Pozatym ja nie jestem naturalnie szczupła moja waga taka jeszcze z liceum to tak 71 kg. potem jak miałam ok 20 lkat wziełam sie za siebie i schudlam do rozmiaru 36/38 (60-63 kilo). Jednak żeby utrzymać taką wagę musiałm bardzo uważać na to co jem. podobna sytuacja była w pierwszej ciąży w ciągu miesiaca z 60 kg zrobiło 64 jak to tłumaczyła wtedy dietetyczka organizm wie co robi i szybko wyrównał potrzebne mu kilogramy, myśle ze teraz jest podobnie tyle tylko że ciąże zaczynałam od 64kh plus odstawienie fajek jak tylko sie dowiedziałam o dzidziusiu zrobilo swoje.zobaczę co bedzie dalej póki co od 2 tyg. waga stoi.
echhh dosyc o mnie
miłego dzionka wam zyczę u nas piękne słoneczko aż sie chce życ.

Olu wpisz sobie w google słowo duszonki i aj galerie:) swoją drogą też się zastanawiam czy mi lekarz w środę odstawi luteinę czy nadal będe brała, teraz biorę po jednej tabletce 2 razy dziennie dopochwowo,

reklama
Do góry