reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jejku przeczytałam Was ale się nie odniosę bo mi coś na mózg chyba siadło i juz nie wiem co komu. A z komórki nie mam jak podejrzeć.

Dzień intensywny jak zwykle w weekend. Placek obiad a na kolacje mąż pizze zrobił bo miał zachcianke. Ale to co młoda urzadzila wieczorem całkiem zepsuło smak pizzy. Dwie godziny się wydzierala... nie wiem czy to zęby czy coś innego ale chyba zęby bo ma taki slinotok ze szok. Pizza pyszna, ale zjedzona w ciężkiej atmosferze.

A ze spacerami to faktycznie problem jak ubrać bo dziś w słońcu 12 st było a jak wyjechałam do cienia to zimno okropnie... w ogóle takie ciepło e grudniu jest niezdrowe bardzo.

Edysiek gratki zakupu :)

Mika to po wylądowaniu kawka u mnie. masz po drodze do siebie :) a wiesz ze autostrada otwarta między Tarnowem a Dębica? :)

reklama
Katiuszka - byłoby super sie spotkać tylko czasowo nie wyrobimy bo mój tata ma na drugą zmianę a mama o 15 rehabilitacja :( ale jak będę kiedyś w Krk tak na spokojnie to musimy sie umówić.

A kiedy ją otworzyli ?

Ostatnia edycja:
EDYSIEK zdrówka dla młodej,żeby ten katar przeszedł.Bedziesz szalała na święta z kuchenką;-).U nas wszystkie sprzęty nowe,jedynie co pralka ma 7lat ale póki co chodzi to nie zmieniam,za to na gwiazdke kupujemy tv.Niby młodemu ale chcemy kupic 42 a młodemu oddać naszą 37:-D.My mamy komunię u mojego brata mój jest chrzestnym ale to pikuś bo w listopadzie mamy wesele chrześnika m a tu już kasa duza pójdzie:zawstydzona/y:

MADZIKM Emma dorośleje;-)

JOULUATTO a niby w drugim trymestrze sił i energii przybywa:-p,chyba nie jak ma się niemowlaka w domu.

ANCONA mój jak pare lat temu dostał mandat to mi powiedział że moja wina bo mi się jechać do Krakowa zachciało;-)

Ja umyłam dziś okna,zawiesiłam świeże firany i od razu przyjemniej sie zrobiło.

Agunia luzik będzie tylko gorzej ;-) no może nie cały czas. .

Jouluatto dużo sił Ci życzę a niby ciąża to taki cudowny czas tylko tak jak Milenka pisze nie z niemowlakiem w domu.

Edysiek super zakup :) z nowym sprzętem świąteczne gotowanie to pestka ;)

Mi by się mikser przydał aż wstyd się przyznać że po półtora roku w mieszkaniu jeszcze go nie mam :zawstydzona/y:

Kuba z tatusiem Herosów uskuteczniają nie bronię dzisiaj bo rano mężu w trasę rusza i może na wigilię wróci. Także pomoc w porządkach mam zapewnioną :-p

Mały właśnie zasnął musiałam go drugi raz kąpać bo znowu mi zwiał przy zmianie pieluchy z kupą :dry: ja nie wiem co w niego wstąpiło nie da się położyć na sekundę. Ubieranie pielucha wszystko na stojąco żeby to chociaż jeszcze stał spokojnie a to wygina się na wszystkie strony :baffled:

Agunia - oddychaj, oddychaj.
Poza tym ponoć mężczyźni nie rozumieją kobiet i vice versa więc zostaw mężczyzn razem a sama idź się odprężyć np w długiej i pachnącej kąpieli jeśli nie masz możliwości wyjścia na miasto.
Katjuszko - może mała chciała pizzy? ;-) Biedne głodne dziecko patrzyło jak rodzice pyszności sami jedzą to darła japkę ;-)

reklama
U nas też kolejna noc z dupy, bo małemu idą górne dwójki i budzi się co 50 minut :/ ale dentinox nieco pomógł.
Całe szczęście że w dzień daje żyć, w związku z czym odwiedziliśmy wczoraj chrzestnego Olka, połaziliśmy po galerii i ogólnie się odmóżyliśmy nieco.

Do góry