reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam, ja się tylko chciałam zameldować :) czytam Was na bieżąco, ale po powrocie do pracy jakoś sił i chęci brak na odpisywanie, u mnie mdłości się zmniejszyły tak wiec ostatnimi dniami czuję się w miarę ok, byłam dzisiaj na badaniach jutro wyniki do odbioru, a za tydzień wizyta, mam nadzieje, że bedzie wszystko ok i ze spokojem będe mogła powiedzieć w pracy, że jestem w ciąży.
Miłego wieczorku:)

reklama
Cześć Mamusie :) u nas dziś do południa było pięękne słońce i cieplutko, teraz taka szarówka że aż się same oczy zamykają

Edysiek - nazbieralismy z mężem 46 grzybów, raczej za dużo ich nie było, ale potraktowaliśmy to bardziej jako wycieczke, pooddychanie świeżym powietrzem , połażenie po lesie itd, ja się zresztą szybko męczyłam więc co chwila stawaliśmy. Ale podgrzybki i prawdziwki są

ameryka - stresu jak najmniej ! trzymamy kciuki i wierzymy , że bedzie dobrze!

tygryseczek - przyjemnego wypoczynku, zazdroszczę, tęsknie za Hiszpanią, byliśmy tam w podróży poślubnej;-)

Pozdrawiam kobitki ! i udaje się na drzemkę

HEJKA.
Widzę że choróbska się panosza wszędzie,u mnie dziś ostatecznie skończyło się antybiotykiem duomox,bo zaczyna mi oskrzela łapać.Ja odebrałam wponiedziałek wyniki i tsh masakra 0,013,skierowanie do endo ale na ten rok terminów już nie ma.zrobiłam dodatkowo ts3 i 4 i wyszły w normie,także moja rodzinna lekarka kazala powtórzyć za miesiąc i wtedy ewentualnie isć prywatnie.Ja mam już dosyć lekarzy na ten miesiąc:wściekła/y:

Witam wszystkie kwietniówki
Dołączam z moim trzecim skarbkiem w brzusiu:-). Pojawił się z nienacka, plan 5 letni trochę do góry nogami przewrócił, ale plany są po to, żeby je zmieniać nie?

Agutka my to się chyba skądś znamy?;-). Strasznie się cieszę, że cię tu widzę

Pozdrawiam i pozwolę sobie z wami od czasu do czasu popisać

Witam kolejne kwietniowe mamusie. Fajnie ze nas tak duzo :-) oby tak zostalo do konca.

U mnie dzisiaj kiepski dzien. Od dwoch dni pobolewa mnie brzuch tak dziwnie bo w jednym miejscu, jakby w okolicy lewego jajnika. Ale dzisiaj to bol jest dosyc silny, szczegolnie jak sie ruszam, chodze czy siedze. Ale jak leze to tez boli. I jest to taki ciagly jednostajny bol. Jak jutro tez bedzie tak bolalo to napisze do mojej gin. Na szczescie nie plamie, bo w pamieci mam 9 tydzien mojej poprzedniej ciazy gdy trafilam do szpitala. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Teraz leze juz w lozeczku i odpoczywam. I staram sie byc dobrej mysli.

Aiołku - witaj pisz częściej u mnie mdlości juz praktycznie braak trzymam kciuki za pozytywną reakcję w pracuy.

Magda- witaj trzecie maleństwo? hmm wesoła gromadka, czużby do 3 razy sztuka i tym razem synuś się szykuje:-)

TruskawkowaM- jeszcze nie byłam na wizytowym ale widzę ześ cala w skowronkach wiec musi być wszystko ok.

Marcia- mnie tez czasami kłuje tak jakby w prawym jajniku ale nie ciągle raczej zakluje i przestanie. Ja bym jutro napisała do gin tak dla spokojności własnej:tak: a tymczasem wypoczywaj.

ufff a ja wlaśnie skoczyłam obierać grzyby, sporo sie tego nazbierało tym bardziej ze szwagierk oddala nam swoją częsć a do tego pomogła jeszcze obierać takze jestem cła happy bo będę miła troszke ususzonych na zyupke i trochę zamroze. hmmm jak ja uwielbiam grzybki

Ja tez byłam i widziałam :-D ale napiszę dokładniej jutro bo teraz synus z tatusiem okupują laptopa a ja piszę z tel i ciężko mi to idzie.

agutka - tak, mój mężu siedzi jeszcze w Nl. Na stałe wraca w przyszłą sobotę, więc nie jest źle. No ale w końcu po ponad dwóch latach już mu się powrót należy ;-)

Witam także nowe mamusie :-)

U mnie ogólnie kolorowy zawrót głowy. Niby mam męża, a wyglądam jak samotna matka;-) Córcia w końcu poszła do przedszkola. Zatrzymałam ją w domu ze względu na podwyższoną temperaturę. Nawet odwołałyśmy w tym tygdoniu basen. A dziś pani doktor pozwoliła mimo wszystko na szczepienie na polio, błonnicę, tężec i krztusiec. Mam tylko nadzieję, że po drodze nic nam się nie wykluje....
Mój ślubny na ten weekend zjeżdża, bo idziemy na weselicho. A raczej jedziemy aż 220 km. Nie ma to jak pląsający w tańcu wieloryb (czyli ja :-))
Buziaki i uściski dla Was kochane ciężaróweczki

reklama
Witam wieczorową porą :)

witam nowe kwietniówki. Duże grono nam sie zbiera - fajnie :)

Truskawkowa - zaraz lece na wiytowy poczytac, ale widze ze radosc az bije od Ciebie :)

mnie tez kluje od czasu do czasu lewy jajnik. W ogole jakos dziwnie sie czuje, spac nie moge - nie boli mnie brzuch ale cos tam czuje, boje sie spac na brzuchu zeby nic nie uszkodzic to sie krece przez pol nocy..ehh

Kompletnie nie wiem czy to normalne czy powinnam moze tez sie z lekarzem skonsultowac?

bylam u swojego endokrynologa i dostalam badania na insuline i cukrzyce. Czy jesli cukier bedzie wysoki to brdzo moze zagrozić dzidzi? Zaczynam sie martwic, bo pilnie zapisal mnie na kolejna wizyte na 30 wrzesnia - a normalnie chodze raz na kwartal albo nawet raz na pol roku. No nic, dobranoc Kohane i życze spokojnych snów :)

Do góry