reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My już po spacerku, młoda śpi a ja biorę się za obiad.
O tak, najlepsze body są w Tesco. I ostatnio jak byłam to nawet były tanie, no ale stwierdziłam że nie będę kupować, bo ma. No nic trzeba będzie niedługo pojechać, mam tylko nadzieję że trafię na jakąś promocję.
Dzisiaj za to kupiłam na lumpach 5 par rajstopek po 2 zł i to fajne jakościowo, bo niemieckie :tak:

reklama
My już po spacerku, młoda śpi a ja biorę się za obiad.
O tak, najlepsze body są w Tesco. I ostatnio jak byłam to nawet były tanie, no ale stwierdziłam że nie będę kupować, bo ma. No nic trzeba będzie niedługo pojechać, mam tylko nadzieję że trafię na jakąś promocję.
Dzisiaj za to kupiłam na lumpach 5 par rajstopek po 2 zł i to fajne jakościowo, bo niemieckie :tak:

Body z Tesco nam też bardzo dobrze służą. Teraz ubieramy biedronkowe, po jednym praniu tak się rozciągły, że chyba do roku bedą dobre.

Tez lubie te Tescowe bodziaki, choc mieli taka jedna nieudana serie z bardzo miekkiej bawelny ktora po praniu rozciagala sie koszmarnie.

No wlasnie zadnej kawy nie moge, ani slabej, ani mocnej ani nawet cappucino instant bo po kazdej mi laktacja siada :( W pierwszej ciazy pilam latte z ekspresu co rano i bylo wszystko ok, no a teraz na najblizsza kawke poczekam sobie pewnie z poltora roku jak nie dluzej.

A ja dziewczyny nie mam Tesco pod nosem to nie wiem jakie mają ubranka. Jestem zmuszona zaopatrywać się w Biedronkach, Lidlach i okolicznych sklepach. Jak już pisałam niejeden raz bardzo lubię bodziaki z Lidla. Jakościowo są fajne i długie a nie krótkie i szerokie jak dla Chinczykow. Bardzo sobie chwale tez ubranka po synkach mojej kuzynki. Mieszkaja na Wyspach i bardzo dużo mamy ubranek z Nexta czy Georga.

My też już po spacerku. Kubuś śpi a ja mam chwile na forum bo obiadek wczorajszy:) W niedziele jedziemy do moich rodzicow bo w pon umowiona mam wizyte u gina. Wypadaloby sie pokazac po porodzie skoro prowadzil mnie cala ciaze. No i musze podpytac o jakas antykoncepcje bo gumki odpadaja:) Mysle o plastrach bo spirali tez nie chce bo szybko infekcje lapie i boje sie cos obcego miec w sobie.

Asiu no to kurcze wspolczuje ze masz chec na kawke a tu nawet nic nie mozesz zrobic sobie:(

ja wyjęłam krzesełko i się suszy po myciu bo niby zapakowane było ale jednak trochę w piwnicy stało.
Starszak mi tylko nie bardzo chce stolik oddać więc chyba nadal w kucki jeśli będę karmić a jak sam będzie jadł to luz.

Tez lubie te Tescowe bodziaki, choc mieli taka jedna nieudana serie z bardzo miekkiej bawelny ktora po praniu rozciagala sie koszmarnie.

No wlasnie zadnej kawy nie moge, ani slabej, ani mocnej ani nawet cappucino instant bo po kazdej mi laktacja siada :( W pierwszej ciazy pilam latte z ekspresu co rano i bylo wszystko ok, no a teraz na najblizsza kawke poczekam sobie pewnie z poltora roku jak nie dluzej.

A bezkofeinowa ? Chociaż trochę zmysł smaku oszukać ?

Kroczek ja nie kupuję ubranek w Lidlu czy Biedronce, bo tam trzeba być akurat tego dnia jak jest promocja, bo potem już nie ma, a mi to nie zawsze na rękę specjalnie jechać. A w Tesco zawsze coś upoluję, tam jak wchodzi nowa kolekcja to stara zawsze jest na przecenie, czasem nawet za 50%.
Ja również uważam, że zagraniczne ciuszki są dużo lepsze jakościowo niż nasze, nawet jak kupię na lumpach to są ładne i nic się z nimi nie dzieje.

reklama
EDYSIEK ja też najwięcej kupowałam w tesco,ale ostatnio jak byłam to jest przemeblowany cały dział i na wyprzedaży to tylko 2rzeczy były,nie wiem czy akurat tak trafiłam czy ukryte między normalnymi kolekcjami?wkurzyłam się i wyszłam:-(
Właśnie RILA I KATJUSZKA znacie tesco na wielickiej.jest tam dział osobny wyprzedażowy?

Do góry