reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa - zdrówka dla młodego, uroki przedszkola, u mojego syna w przedszkolu juz tez pare dzieci choruje.

dawno mnie nie było bo net mi nie działał, tzn działał ale bardzo słabo, strona otwierała mi sie pare minut.

U nas ok, młody po rehabilitacji coraz wiecej postepów, z kazdym dniem mnie zadziwia, fajnie jzu sie uśmiecha, ale głownie na głos tylko do brata, widac ta więż miedzy nimi :-) zębów brak ale za to dużo sliny jest:-)

nocki bez zmian, pobudki czeste ale nawet juz sie wysypiam, podobnie jak u was pobudka rano ok 6 rano i gaworzy sobie, ja juz nie śpie z nim ale chociaz grzecznie lezy w łożku:-)

Ostatnio skusilam sie i zaczełam dawac juz mu słoiczki, narazie zjada ok 2-3 łyzeczek, bo pózniej juz pluje, ale stopniowo stopniowo moze przyzwyczai sie

reklama
Witam się sobotnio z potwornym bólem głowy:-(,nocka jak zwykle 2pobódki na robienie mleka +kilka wtykania smaka do dziuba:wściekła/y:

TRUSKAWKOWA oj to zaczęło się przedszkole,nie chce dobijać ale mój w pierwszym roku chodzenia był chory co miesiąc do 4roku życia nie chodzilismy praktycznie do lekarza.Jak to możliwe to udanego wesela;-)

KROCZEK powodzenia na chrzcie,oby synuś był super grzeczny i imprezka miła.

OLIWIA moja się chichra,kwiczy,piszczy no głośno z nią w domu,cieszę się że jest otwarta,w szkole wszyscy ją zaczepiają a ona nic się nie boi i posyła uśmiechy:tak:.Super że rehabilitacja do przodu,ja mojej daje czas do końca miesiąca,jak nie ruszy o trzeba chyba szukać innych przyczyn.

Mika udało mi się wmusić w niego pół słoiczka potrawki z królika. Ale na tym sukces się zakończył, bo dzisiaj odstawił bunt totalny i nie wziął do ust nawet jednej łyżeczki kaszki. A jak już uległam i dałam mu cycka to ciągnął go jakby tydzień nie jadł i jęczał przy tym żaląc się, że tyle się musiał o niego naprosić.

Mika udało mi się wmusić w niego pół słoiczka potrawki z królika. Ale na tym sukces się zakończył, bo dzisiaj odstawił bunt totalny i nie wziął do ust nawet jednej łyżeczki kaszki. A jak już uległam i dałam mu cycka to ciągnął go jakby tydzień nie jadł i jęczał przy tym żaląc się, że tyle się musiał o niego naprosić.

A dawałaś mu Sinlac? Zauważyłam, że wszystkie dzieciaki go wcinają jak szalone.

Witam :-)
Wczoraj byłam u znajomych w odwiedzinach u kilkudniowej Aurelki. Jakie to maleństwo, moja przy niej wydaje się ogromna :tak: Ale nie minie rok a dziewczyny będą się razem bawić.
Agunia biedny ten Twój Julek z tą swoją miłością do cycka :-)
Kroczek jak po chrzcinach?

reklama
Witam niedzielnie :) kurcze a ten sinlac nie "zamula"? Bo tam jest mączka chleba swietojanskiego tak jak w nutritonie który mi dziecko wcinalo ale miało jeszcze większe jazdy brzuszne :( jak podajecie? Łyżeczką czy smoczkiem?

Do góry