TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
No jak tak mówicie to może się zdecyduje....bo kusi to może oj kusi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Truskawkowa - gratulacje, ja znowu zaczynam od jutra :/ jedyne co zrobiłam to na sniadanie jem owsiankę, robię w miarę lekkie obiady i trochę ograniczyłam słodycze.
Madzikm - ja od urodzenia mieszkałam na wsi, w Krakowie spędziłam 4 lata - pracując i studiując. Miasto super, Wszystko fajnie ale ten smog i hałas dawały popalić. Najgorsze było dla mnie lato.
Morze - super, Asia jedźcie i nie zastanawiaj się. Moj też na mm i jak gdzies idziemy czy jedziemy to termos, ciepła woda i wszystko gra.
Mam nadzieje, że uda nam się wyskoczyć do Zakopanego chociaż na dwa dni. Na tą chwilę zapełnia nam sie kalendarz : chrzciny, ginekolog, pediatra, dentysta, fryzjer itd. 13 sierpnia moje dziecię ma profesjonalną sesje zdjęciową
Pozdrowienia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app