reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Hehe widze, ze u kazdej cos! Moj wlasnie usnal mi na klatce piersiowej i pewnie jak go odloze do kolyski to oczy beda jak 5 zk
Witajcie
Mam małe zaległości w czytaniu bo czasu nie mam za duzo.
Uczymy sie siebie nawzajem. Tatuś spisuje się na medal
Filip narazie nie dokazuje no ale z tego co zdarzylam przeczytać z Waszego doświadczenia to musze sie na to przygotować.
Walczymy o laktacje bo na tą chwile jedna wielka lipa no ale urodziłam 3 dni temu wiec mam nadzieje, że coś wiecej ruszy.
Pozdrawiam Was serdecznie
Mam małe zaległości w czytaniu bo czasu nie mam za duzo.
Uczymy sie siebie nawzajem. Tatuś spisuje się na medal
Filip narazie nie dokazuje no ale z tego co zdarzylam przeczytać z Waszego doświadczenia to musze sie na to przygotować.
Walczymy o laktacje bo na tą chwile jedna wielka lipa no ale urodziłam 3 dni temu wiec mam nadzieje, że coś wiecej ruszy.
Pozdrawiam Was serdecznie
Aga2010 cześć
Mika ja obcinalam jeszcze w szpitalu bo mi szkoda takiej kochanej buzki żeby była podrapana
Byłam dzisiaj u lekarza zważyć małego i jestem w szoku na wyjście waga była 3640g a dzisiaj po 2 tygodniach tylko na cycu 4410g czyli 750g
Mika ja obcinalam jeszcze w szpitalu bo mi szkoda takiej kochanej buzki żeby była podrapana
Byłam dzisiaj u lekarza zważyć małego i jestem w szoku na wyjście waga była 3640g a dzisiaj po 2 tygodniach tylko na cycu 4410g czyli 750g
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Aga2010 witaj
U mnie wyjec, stersAk marudzi, tablet zjada posty widocznie tez glodny grrr
To witam w klubie
Starszak marudny cały dzień, aż ze złości myć się nie chciał więc dziś dzień trola-poszedl spać bez kąpieli.
Młody za to wykąpany ale właśnie też wyjec cały dzień i głodny, że szok-przed chwilą znów jadł i w końcu zasnął
Ja padam na ryjek i też lecę do łóżeczka-oby to był ostatni taki dzień bo oszaleje albo ja albo chłopaki
Zuzanka u nas też koszmar z ulewaniem i też myślałam ze będzie kiepsko a tu szok
Ja mam dzisiaj dzien tylko z maluchem bo Ala idzie z teściowa na dzien otwarty do przedszkola a mąż poleciał zdziadkiem do lekarza więc chwilą relaksu i musze mieszkanie ogarnąć
Ja mam dzisiaj dzien tylko z maluchem bo Ala idzie z teściowa na dzien otwarty do przedszkola a mąż poleciał zdziadkiem do lekarza więc chwilą relaksu i musze mieszkanie ogarnąć
reklama
Witam się z rana
Szymek śpi, cwaniak dał mi do wiwatu w nocy to sobie odeśpi ale w ciągu dnia nadrobie, taką mam nadzieję ;-)
Wczoraj pożyczyłam od męża kuzynki laktator ręczny i go stłukłam !!!!!! Muszę teraz odkupić ... co za sierota ze mnie..
W ogóle w nocy dokuczało mi znowu krocze, niby się dobrze goi śpie nawet bez majtek i wietrze się, żeby tylko szybciej się goiło ale efektem uboczym są dosłownie wypadające ze mnie skrzepy wielkości orzechów włoskich i że ma to trwać przez 6 tygodni???!!!
a tak w ogóle to dziewczyny jak zmienić suwaczek?;D
Nie ma to jak subtelna zmienia tematu
Szymek śpi, cwaniak dał mi do wiwatu w nocy to sobie odeśpi ale w ciągu dnia nadrobie, taką mam nadzieję ;-)
Wczoraj pożyczyłam od męża kuzynki laktator ręczny i go stłukłam !!!!!! Muszę teraz odkupić ... co za sierota ze mnie..
W ogóle w nocy dokuczało mi znowu krocze, niby się dobrze goi śpie nawet bez majtek i wietrze się, żeby tylko szybciej się goiło ale efektem uboczym są dosłownie wypadające ze mnie skrzepy wielkości orzechów włoskich i że ma to trwać przez 6 tygodni???!!!
a tak w ogóle to dziewczyny jak zmienić suwaczek?;D
Nie ma to jak subtelna zmienia tematu