reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witajcie

Mam małe zaległości w czytaniu bo czasu nie mam za duzo.
Uczymy sie siebie nawzajem. Tatuś spisuje się na medal :)
Filip narazie nie dokazuje no ale z tego co zdarzylam przeczytać z Waszego doświadczenia to musze sie na to przygotować.
Walczymy o laktacje bo na tą chwile jedna wielka lipa :( no ale urodziłam 3 dni temu wiec mam nadzieje, że coś wiecej ruszy.
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Aaaaaaa właśnie .....w jakim czasie od porodu obcinałyście Maluszkom paznokcie ?
Bo mój ma jak żyletki :)

Aga2010 cześć
Mika ja obcinalam jeszcze w szpitalu bo mi szkoda takiej kochanej buzki żeby była podrapana

Byłam dzisiaj u lekarza zważyć małego i jestem w szoku na wyjście waga była 3640g a dzisiaj po 2 tygodniach tylko na cycu 4410g czyli 750g

Aga2010 witaj :)

U mnie wyjec, stersAk marudzi, tablet zjada posty widocznie tez glodny grrr

To witam w klubie:wściekła/y::wściekła/y:
Starszak marudny cały dzień, aż ze złości myć się nie chciał więc dziś dzień trola-poszedl spać bez kąpieli.
Młody za to wykąpany ale właśnie też wyjec cały dzień i głodny, że szok-przed chwilą znów jadł i w końcu zasnął:tak:

Ja padam na ryjek i też lecę do łóżeczka-oby to był ostatni taki dzień bo oszaleje albo ja albo chłopaki:eek:

Lizzy - u nas z wagą podobnie - na wyjście było 3300, a wczoraj (18dzień) 4300 :-O Też sam cyc i do tego Misiek ulewa często takie ilości, że myślałam że nic nie zostaje. A tu taka niespodzianka ;-)

Zuzanka u nas też koszmar z ulewaniem i też myślałam ze będzie kiepsko a tu szok
Ja mam dzisiaj dzien tylko z maluchem bo Ala idzie z teściowa na dzien otwarty do przedszkola a mąż poleciał zdziadkiem do lekarza więc chwilą relaksu i musze mieszkanie ogarnąć

reklama
Witam się z rana

Szymek śpi, cwaniak dał mi do wiwatu w nocy to sobie odeśpi ale w ciągu dnia nadrobie, taką mam nadzieję ;-)

Wczoraj pożyczyłam od męża kuzynki laktator ręczny i go stłukłam !!!!!!:angry::angry::angry: Muszę teraz odkupić ... co za sierota ze mnie..

W ogóle w nocy dokuczało mi znowu krocze, niby się dobrze goi śpie nawet bez majtek i wietrze się, żeby tylko szybciej się goiło ale efektem uboczym są dosłownie wypadające ze mnie skrzepy wielkości orzechów włoskich:baffled: i że ma to trwać przez 6 tygodni???!!!

a tak w ogóle to dziewczyny jak zmienić suwaczek?;D

Nie ma to jak subtelna zmienia tematu :-D

Do góry