reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek, Araki ale Wam zazdroszcze!! I juz sobie wyobrazam co przezywacie. Bolu oczywiscie nie zazdroszcze ale i tak taki optymizm bije z waszych wpisow bo wiecie ze jeszcze troche i przytulicie swoje malenstwa. Ja tez jestem wzruszona tak jak Jotemka. Trzymajcie sie dzielnie.

U mnie sie sytuacja uspokoila. Jakies skurcze sa ale na tyle slabe ze nie zwracam na nie uwagi i ide spac z nastawieniem ze jutro uslysze to samo co tydzien temu - szyjka dluga, rozwarcie na palec. Czekamy do terminu a po swietach szpital jak sie nic nie ruszy... juz nawet nie mam sily sie tym denerwowac....

Owocnej nocy wszystkim zycze!"

podziwiam za sprawozdania z porodówki...

sama zaczęłam spisywać skurcze w exelu bo mi się zagęściło (Madziolina Ty chyba pokoik w nim rysowałaś... )
efekty są takie:
godzinaodstęp
20:37:00
20:55:0000:18:00
21:06:0000:11:00
21:32:0000:26:00
21:42:0000:10:00
21:52:0000:10:00
22:01:0000:09:00
22:12:0000:11:00
22:21:0000:09:00
22:31:0000:10:00

Mąż ma nadzieję, że rozhula się dopiero rano... zobaczymy :)

Tylko, że teraz to ja nie chcę 3 prania do schowania wiszą w chacie a przed pracą chciałabym grę o tron skończyć :-D

Widzę Dziewczyny, że koniecznie na święta chcecie być w domu :-).

Edysiek, Araki - idzie wam świetnie! Oby tak dalej!

Auliya - czyżby czyżyk ;-)!. Niech się rozkręca, to na święta będziesz w domku!

L-oka Gratuluję Mikołaja :) duży chłopak z niego !!!

Relacje z porodowki mnie rozwalily :D Zazdroszczę podejścia i przyznam , że będę o tym myślała jak sama tam będę :)

Dziewczyny, której mogę podać numer telefonu żeby w razie czego poinformować, jak coś będzie się działo??

reklama
Do góry