reklama
marcia331
Fanka BB :)
Edysiek, Araki ale Wam zazdroszcze!! I juz sobie wyobrazam co przezywacie. Bolu oczywiscie nie zazdroszcze ale i tak taki optymizm bije z waszych wpisow bo wiecie ze jeszcze troche i przytulicie swoje malenstwa. Ja tez jestem wzruszona tak jak Jotemka. Trzymajcie sie dzielnie.
U mnie sie sytuacja uspokoila. Jakies skurcze sa ale na tyle slabe ze nie zwracam na nie uwagi i ide spac z nastawieniem ze jutro uslysze to samo co tydzien temu - szyjka dluga, rozwarcie na palec. Czekamy do terminu a po swietach szpital jak sie nic nie ruszy... juz nawet nie mam sily sie tym denerwowac....
Owocnej nocy wszystkim zycze!"
U mnie sie sytuacja uspokoila. Jakies skurcze sa ale na tyle slabe ze nie zwracam na nie uwagi i ide spac z nastawieniem ze jutro uslysze to samo co tydzien temu - szyjka dluga, rozwarcie na palec. Czekamy do terminu a po swietach szpital jak sie nic nie ruszy... juz nawet nie mam sily sie tym denerwowac....
Owocnej nocy wszystkim zycze!"
podziwiam za sprawozdania z porodówki...
sama zaczęłam spisywać skurcze w exelu bo mi się zagęściło (Madziolina Ty chyba pokoik w nim rysowałaś... )
efekty są takie:
sama zaczęłam spisywać skurcze w exelu bo mi się zagęściło (Madziolina Ty chyba pokoik w nim rysowałaś... )
efekty są takie:
godzina | odstęp |
20:37:00 | |
20:55:00 | 00:18:00 |
21:06:00 | 00:11:00 |
21:32:00 | 00:26:00 |
21:42:00 | 00:10:00 |
21:52:00 | 00:10:00 |
22:01:00 | 00:09:00 |
22:12:00 | 00:11:00 |
22:21:00 | 00:09:00 |
22:31:00 | 00:10:00 |
madzikm76
Widzę Dziewczyny, że koniecznie na święta chcecie być w domu :-).
Edysiek, Araki - idzie wam świetnie! Oby tak dalej!
Auliya - czyżby czyżyk ;-)!. Niech się rozkręca, to na święta będziesz w domku!
Edysiek, Araki - idzie wam świetnie! Oby tak dalej!
Auliya - czyżby czyżyk ;-)!. Niech się rozkręca, to na święta będziesz w domku!
Jotemka
Mąż ma nadzieję, że rozhula się dopiero rano... zobaczymy
Tylko, że teraz to ja nie chcę 3 prania do schowania wiszą w chacie a przed pracą chciałabym grę o tron skończyć
dobre!!!!
L-oka Gratuluję Mikołaja duży chłopak z niego !!!
Relacje z porodowki mnie rozwalily Zazdroszczę podejścia i przyznam , że będę o tym myślała jak sama tam będę
Dziewczyny, której mogę podać numer telefonu żeby w razie czego poinformować, jak coś będzie się działo??
Relacje z porodowki mnie rozwalily Zazdroszczę podejścia i przyznam , że będę o tym myślała jak sama tam będę
Dziewczyny, której mogę podać numer telefonu żeby w razie czego poinformować, jak coś będzie się działo??
reklama
dobre!!!!
A co? że film najpierw chcę skończyć czy, że pranie schować?