reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

no to troche mnie uspokoilyscie bo juz sie balam, ze do szpitala bedzie trzeba jechac, moze to od tej luteiny szczypie bo sporo wylecialo

reklama
Raczej po luteinie nie powinien bolec brzuch... przynajmniej ja nigdy nie miałam problemow z luteiną a brałam ją stosunkowo dlugo...

A co to za pustki dzisiaj??? Pouciekalyscie rodzic?? :-)

U nas dzisiaj spokojny dzien. Maly mial troche problemow z brzuszkiem do poludnia i teraz spi juz chyba 4 godziny.
Ja wykorzystalam czas wolny, zrobilam obiad, ciasto, pobawilam sie z Melisa i czekam az maly da glos:-)

Cześć dziewczyny,

Mam takie pytanie może któraś z Was tak miała.... jestem 3 miesiące po porodzie od 3 tyg biore tabletki anty....a nie miałam jeszcze @ teraz jestem w 4 dniu przerwy miedzy tabletkami ( przerwa trwa 7 dni) wtedy powinna pojawić się @ w zasadzie to już powinna być bo zazwyczaj w 7 dniu już się kończy, ale jej nie ma....dodam, że od 7 tyg po porodzie " przytulanie" z mężem było..... martwię się ze za szybko mogę być w 2 ciąży, czy któraś z Was miała podobny problem?? Czy okres ma prawo się jeszcze nie pojawić?

Już nie wiem co mam myśleć...:(

Iza a powiedz mi jak u Ciebie z maluchami?? zazdrość jest?? jejku jak ja sie boje...

Rysiu
pamiętasz jak pokaząlaś testa z II kreskami?? a juz na wylocie jestes?/

Jam
jak się czujesz??

Pajkaa - pamiętam :-D męczyłam Was tymi testami strasznie :-D

zl0tk0 - najlepiej idź do apteki po test albo do lekarza, po porodzie hormony są tak rozchwiane, że każdy przypadek jest inny i nikt z forum Ci na to pytanie nie odpowie

reklama
Do góry