5
5ACPrzykro mi ! Uda się ! Będzie dobrze ! Jakieś klasy macie zarodek mrożony?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5ACPrzykro mi ! Uda się ! Będzie dobrze ! Jakieś klasy macie zarodek mrożony?
Chyba 10 000
Internety mówią ze od 10000 ale większe znaczenie ma tydzień ciąży tak czy siak. Ty dzisiaj robiłaś betę?
Tak, 18 tys, nie wiem co o Tym myślećInternety mówią ze od 10000 ale większe znaczenie ma tydzień ciąży tak czy siak. Ty dzisiaj robiłaś betę?
a poprzednio?Tak, 18 tys, nie wiem co o Tym myśleć
Tydzień temu 2200a poprzednio?
no to urosła przecież sporo ogólnie trochę głupie mi się wydaje takie badanie co tydzień, to już ostatni raz?Tydzień temu 2200
No tak klinika mi rozpisałano to urosła przecież sporo ogólnie trochę głupie mi się wydaje takie badanie co tydzień, to już ostatni raz?
W pn usg to wszystko się okaże, ale czuję że będzie dobrze
Wy to chyba jesteście na jakiejś czarnej liście w waszych klinikach za te donosy do MZNo tak klinika mi rozpisała
Pięć weryfikacji i wizyta