Daj znak jak wynik. Mówili o której?
reklama
Ja też miałam bóle jak na miesiączke i klucie w jajnikach ale to pewnie po progesteronieHej dzisiaj 5 dpo transferze. 2 dni miałam kłucia w macicy. A dzisiaj trochę takie bóle miesiączkowe. Czy to jest zły znak? Czy miesiaczka może przyjść przed odstawieniem leków?
5 lat temu udało się nam za pierwszym razem, bądź dobrej mysliHej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.
Czy komuś udało się za pierwszym razem?
Jak szybko można rozpocząć kolejną stymulację w razie niepowodzenia?
fckathy
Fanka BB :)
Nam się udało. 7 sierpnia histeroskopia zabiegowa, 8 sierpnia kwalifikacja, 26 sierpnia rozpoczęcie stymulacji, 5 września punkcja, 10 września transfer, 15 września beta 19,700, a dziś 10+2 ) trzymam kciuki, żeby u Was było podobne zakończenie )Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.
Devin
Zwrócę się do Ciebie z takim zdjęciem usgDla mnie dziewczynka na ten moment
Przykro mi ! Uda się ! Będzie dobrze ! Jakieś klasy macie zarodek mrożony?Niestety beta 9dpt 8,8 to była moja pierwsza kreska na teście od 3 lat . Szkoda że radość trwała tylko dwa dni .
Trzeba jakoś wziasc się w garść . Mamy jeszcze jeden zarodek
We wrześniu miałam stymulację ,punkcje i transfer świeży jedynego zarodka (2BB) jaki udało się uzyskać z tej stymulacji. 9dpt beta 52 ... Okazało się , że był to biochem więc radość nie trwała długo. Lekarz kazał zrobić miesiąc przerwy i po 15 listopada zaczynam nową stymulację. Mam w domu 10 letniego synka z 3 transferu (2stymulacji). Wtedy miałam podane 2 zarodki - 2BB i 4AA i jeden z nich to mój synek .Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Myśl pozytywnie;* będzie dobrze;*
reklama
amusedxxx
Też to dopiero co przechodziłam, pierwszy raz w życiu dwie kreski i ciąża biochemiczna drugi transfer póki co udany, bądź dobrej myśliNiestety beta 9dpt 8,8 to była moja pierwsza kreska na teście od 3 lat . Szkoda że radość trwała tylko dwa dni .
Trzeba jakoś wziasc się w garść . Mamy jeszcze jeden zarodek