reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Do 13 powinni zadzwonić . Pani w klinice zaznaczyła na cito żeby w ogóle były na dziś . Powiedziałam że bardzo mi zależy bo w tedy ostawie leki a nie będę je bezsensownie zażywać do poniedziałku

Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.

Czy komuś udało się za pierwszym razem?

Jak szybko można rozpocząć kolejną stymulację w razie niepowodzenia?
5 lat temu udało się nam za pierwszym razem, bądź dobrej mysli🙂

Hej Dziewczyny, zadzwonił dziś embriolog. Po 5 dobie została mi jedna śnieżynka.
Wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś mi przykro, że mam tylko jedną próbę a potem znowu trzeba zaczynać od nowa.

Nam się udało. 7 sierpnia histeroskopia zabiegowa, 8 sierpnia kwalifikacja, 26 sierpnia rozpoczęcie stymulacji, 5 września punkcja, 10 września transfer, 15 września beta 19,700, a dziś 10+2 :)) trzymam kciuki, żeby u Was było podobne zakończenie :))

We wrześniu miałam stymulację ,punkcje i transfer świeży jedynego zarodka (2BB) jaki udało się uzyskać z tej stymulacji. 9dpt beta 52 ... Okazało się , że był to biochem więc radość nie trwała długo. Lekarz kazał zrobić miesiąc przerwy i po 15 listopada zaczynam nową stymulację. Mam w domu 10 letniego synka z 3 transferu (2stymulacji). Wtedy miałam podane 2 zarodki - 2BB i 4AA i jeden z nich to mój synek ❤️😍.
Myśl pozytywnie;* będzie dobrze;*

reklama
Do góry