Cześć Kobietki!
Ja kaputen senność i mdłości mnie wykończą
Ollena nie przejmuj się "celulitem". To nie jest taki zwykły cellulit od zaniedbania, to głównie pochodne wody która zbiera się w organizmie, w ciąży jest zupełnie inny metabolizm stąd też inny wygląd skóry i tkanki tłuszczowej, która wygląda w niektórych partiach ciała jak "skórka pomarańczy". Jestem pewna że jak urodzisz sylwetka wróci do Twojej normy a po skórce pomarańczowej nie będzie śladu ... no może coś tam zostać, ale niemal w niezauważalnym stopniu. Dla przykładu, ja w ciąży miałam z Julą okropny cellulit, tez się podłamałam ... i wtedy gin mi wytłumaczył, że to zejdzie i faktycznie zlazło samo w niedługim czasie

Ollena Ty kobieto się nie martw jesteś z tych drobnych kobietek jak Sweety
Rysica, ale się załatwiłaś. Kuruj się! Zdrowia życzę!
Przy chorobie Julki zawsze mam w domu:
Pulmex Baby maść rozgrzewająca - Strefa leków
I takie krople do nosa:
Sulfarinol, krople do nosa, 20 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
Mojej Julce pomagają i te kropelki i ta maść, na noc.
Iza i Melisa tez wczoraj oglądałam info odnośnie lądowania. Niesamowite. Faktycznie byli niezwykle zorganizowani, wszystko przygotowane, piana na pasie startowym, autobusy już czekały ... Brawo! Może udało się to wszystko tak pięknie zorganizować, bo wiedzieli o tym dużo wcześniej i mogli działać. Jedynie na TVN24 ciągle debatowali różni mądrzy i gdybanie trochę na siłę ... co i jak .. a jak inaczej to co ... dla mnie to podpinanie się na siłę dla zasług dla tego doświadczonego pilota. Zaraz w kampanii politycznej ktoś wykorzysta twarz tego pilota
Co do ciuchów ciążowych to ja nie zamierzam kupić nic prócz biustonosza i majtów

Pierdzielę, to. Zostawiłam ciuchy po Julce, mam 3 x spodnie i jakieś bluzki. Poza tym ciąża będzie całą zimę a jak wiadomo wtedy trzeba się opatulać i nie muszę się stroić. Teraz jeszcze wchodzę w dzinsy, ale i tak głównie chodzę w getrach i swetrach za tyłek lub tunikach. Może przechodzę tak do wiosny

Rodzę w czerwcu, wiec pewnie w kwietniu coś "letniego" i wielkiego trza będzie dokupić

A tak na marginesie to irytujące ze ciuchy ciążowe są tak drogie. Ceny są wyższe niż "normalnych" ubrań ;/
A mówiłam już że marzy mi się druga dziewczynka

Ale mam już jedną księżniczkę, wiec nic na siłę, chłopczyk tez mile widziany

aby zdrowe, to najważniejsze.