reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Rysica nooo:) ale jak tydzien to jeszcze nie jest źle gorzej jak jest wiecej niz 2 tygodnie roznicy... ale niech pomierzy...

Fiolecik tulam mocno:(

Ollena no współczuje:(

dziewczyny czy któras z Was ma detektor tętna?

reklama
Ollena no współczuje:(

dziewczyny czy któras z Was ma detektor tętna?
Nie...a po co?

Ollenka - z mm musicie pogadać....ale mam pytanie...które po tym Twoim poście od razu mi się nasuneło - jak Ty chciałabyś, żeby wyglądało Twoje życie? Bo tak...w domu źle, z ciążą Ci źle, potem też nie będzie dobrze... Czego Ty w zasadzie chcesz?

Ostatnia edycja:
sweety ja musze isc do szkoly konkretnej, codziennej najlepiej i znalesc sobie tez inne zajecie. Z ciaza mi zle, bo zle ja znosze, ale to minie.

Sweety no zeby sprawdzac tętno dzidzi... czy jest ok...

Ollena
wlasnie to samo mi sie nasunęło co Sweety

Pajkaa - nie przesadzasz trochę? Dzidzia rośnie w brzuszku, porusza się...zaczniesz kilka razy dziennie sprawdzać tętno i zaczniesz schizować, dlaczego jest 140 a było 120...itd itd. A norma jest od 110 do 160.

Witam się !

wczoraj wieczorem byliśmy w szpitalu, bo boli mnie nad pępkiem jakieś 2 cm...nie wiem co to, a jak mnie boli, to znaczy, że boli konkretnie bo mam wysoki próg bólu...no i lekarz, który mnie szył kazał sprawdzać wszystkie niepokojące objawy
no to dla własnego widzi mi się nie pojechaliśmy
a cymbał na izbie przyjęć nie chciał mnie nawet zbadać :angry::wściekła/y: czekaliśmy prawie 2h na kszesełkach przed gabinetem, bo wypełniał jakieś papiery :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no rozumiałabym, że miał pacjentkę.....ale tym razem było cicho i tylko 2 osoby:wściekła/y:
puściłam tą dziewczynę chociaż byłam niby pierwsza, ale ona z krwawieniem
to ją wyśmiał,przy otwartych drzwiach, że to jakieś plamienie jest i żeby nie robiła z siebie ofiary, bo to tylko ciąża:angry:
a mnie powiedział, że to jest szpital położniczy i jak będę rodzić, to mogę przyjechać :angry: wyżyła się na mnie chyba
jeszcze nawymyślał, że jakiś debil chyba mnie zaszył przed 20 tc
wścikłam się.....napisałam dziś skargę na niego :crazy:

pojechaliśmy do szpitala Damiana i bez problemu wszystkie badania mi na cito zrobili
okazalo się, że mammacxicę w kształcie gruszki ....chyba nie skurczyła sie dobrze po ostaniej ciąży
nic to nie przeszkadza, ale nasz dzidziuś ulożyl się akurat w tej węższej części i strasznie się wierci, więc odczuwam, to jako ból, bo mi się rozciąga w tym miejscu bardziej
na razie buscopan forte powienien pomóc, ale jak będzie tak do piątku, to mam przyjechać na kroplówkę rozkurczającą
za to nie jest dobrze z szyjką....skraca się i lekarz się trochę obawia, że jak się skróci za bardzo, to i szew wciągnie do środka, bo wg niego jest chyba za daleko założony
no nic...leżeć mam i nic nie robić prze kilka dni.....zobaczymy....także nawet kurzu ścirac nie mogę i pozycji półsiedzącej też nie...buuuu

Pajka - Ty nie świruj z tym detektorem...rozumiem, żebyś miała klopoty z sercem, albo wcześniej w ciąży czy Ty czy Sebastian...daj spokój Dziewczyno, wyluzuj i ciesz się dzidziusiem

Ollena
a czemu Wy nie rozważycie poważnie powrotu ? dla mnie Ty się dusisz i tylko wpadasz w stany depresyjne i ani szkoła ani kolejne dziecię nie pomoże na dłuższą metę
ja rozumiem :praca, pieniądze itp ale jakiś komfort psychiczny i zdrowy związek jest ważniejsze....a jak już, to może gdzie indziej, bo może klimat totalnie Ci nie leży ?

a A. dziś robi schab w sosie chrzanowym z purre i surówką z czerwonej kapusty wg przepisu, który znalazłam na strychu:tak:
ciekawa jestem, jak mu wyjdzie, ale widzę, jak się ekscytuje :rofl2: a Lili mu pomaga.....fajnie na nich patrzeć

reklama
hmm ale pajkaa ma problemy z sercem i do tego brała beta blokery... ja rozumiem że chce być spokojna
ja na tej samej zasadzie używałam monitora oddechu, a i tak sprawdzałam czy młody oddycha...

Do góry