reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Witam co tam slychać mamuśki???

ANANASKA co ta u Was jak chłopaki jak remont jak Ty się czujesz???

Ja właśnie wróciłam z dziećmi ze spacerku, mam synka w domu on się calkiem nie źle trzyma (lekki katarek) ale za to w przedszkolu jakaś epidemia chorobowa.

Wczoraj byliśmy pierwszy raz w czwórkę w kościele, mała przespała całą mszę, a potem wybraliśmy się do gdańska na WOŚP

Witam . My po pierwszej wizycie polorznej pepuszek zagojony kikut odpadl niewiem kiedy polorzna go wyciagla z pepka. Nadal kapiemy sie na sucho obojczyk jeszcze sie nie nadlal :-( ja narazie ledwo ogarniam waszystko , nie moge doczekac sie spacerkow :-) gdy wyjde ze wszystkimi i bede miala wzgledny spokuj

ja nie stosuję na razie nic, bo się dopiero goi, a goi się ładnie:-) pasa nie stosuję, bo znajoma fizjoterapeutka powiedziała mi, że to nie za dobry pomysł, jeśli chce się wrócić do zdrowia i formy szybko:-)

Hejo wieczornie :-)
Domi ja smaruje blizne bioil a pas zaczelam stosowac jakos po 3 tyg bo tak mi polozna poradzila.No i zakladam go na np 2 godz sciagam ozniej zas zakladam i tak w kolko.Nie powinno sie go nosic dlugo w ciagu dnia bo skora,miesnie musza tez same wracac do formy.
coyoka ja daje odpowiednik nan ale pre ale tego w Pl podobno nie ma...ale nie ma pewnosci bo nie patrzylam.

też się właśnie zastanawiałam czy stosować jakiś pas bo coś się po tej cesarce brzuch nie chce wciągnąć. A z maści położna mi poleciła contratubex ale jeszcze nie kupiłam.

Witajcie po dłuuuuuugiej przerwie

Ja po pierwszej cc nie stosowałam maści i pasu. Podczas drugiej cc jeden z lekarzy powiedział że jeszcze nie widział takiej blizny. A drugi do niego, że to ich robota hihi.
Trudno było ją znaleźc bo była to cieniutka jak nitka jaśniejsza kreska. Teraz chyba też tak będzie bo juz wygląda świetnie. I od samego początku nic mnie nie ciągnęło i nie krępowało ruchów.

reklama
Witam co tam slychać mamuśki???

ANANASKA co ta u Was jak chłopaki jak remont jak Ty się czujesz???

Ja właśnie wróciłam z dziećmi ze spacerku, mam synka w domu on się calkiem nie źle trzyma (lekki katarek) ale za to w przedszkolu jakaś epidemia chorobowa.

Wczoraj byliśmy pierwszy raz w czwórkę w kościele, mała przespała całą mszę, a potem wybraliśmy się do gdańska na WOŚP

miło że pytasz :-)

remont skończony taki ogólny,choc do zrobienia są zawsze różne rzeczy ale już to tzw.pierdołki na spokojnie :-)

jak ja się czuję hm...idę w czwartek do lekarza w przyspieszonym tempie połozna mnie zapisała...mineły 4 tygodnie a mnie rana dalej boli rwie i mam plamienia...niech obejrzy bo mnie to niepokoi bardzo.

Niunio jest megagrzeczny,spi i cmoka cysia,Starszak chodzi do klubiku bo szajba w domu mu odbija ;-) no i leci czas....

Do góry