reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Janek ma po porodzie pekniety obojczyk bo barkowo wychodzil, ma w jaderkach wodniaki i syraszne wybroczyny na twazy az fioletowy jest . Jestem szczesliwa zawsze przy dzieciaczkach a w domu to juz wogole, albo zwariuje z nawalu pracy :-)

Smutna GRATULUJE:-):-):-) i na bank juz smutna nie jestes ;-)

sliczny Jasiu i wloski sa cudowne!!!!!

no to zakonczylismy porody tak ? :-D:-D niesamowite.. jeszcze niedawno zaczynal sie wysyp.. polowa listopada a teraz.. polowa stycznia i zamykamy

jeszcze raz chcialam wam wszystkim pogratulowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

images123.jpgzycze wszystkim aby maluszki sie ZDROWO chowaly!!!!!!!!

Załączniki

• images123.jpg
    images123.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 64
Tak jest TILUCHNA ma rację, GRATULACJE dziewczyny wszystkie dzieci szczęśliwie doczekały się przyjścia na świat.

Teraz dopiero zaczynają się schody :rofl2::rofl2::rofl2:, ale jedno spojrzenie tych naszych uroczych stworków i wszystkie smutki wynagrodzone :happy:.

My byłyśmy z Leną dzisiaj na wizycie patronażowej u pediatry, wszystko ok.

Smutnamama ja po porodzie mialam, i wiem jakie to nieprzyjemne.. ogólnie nic z tym nie robiłam, jedynie w ciągu dnia dość często się podmywalam i mylam płynem Lactacyd. Po tygodniu wchlonely się i nie ma po nich śladu:) i z tego co mi wiadomo po porodzie powinny się wchłonąć. Ponoć żadne maści nie są za dobre. Choć można próbować. A jak masz dość duże i Cie to martwi to wybierz się do lekarza:)

My już mamy 2 wizyty u pediatry. Pierwsza była zaraz po świętach bo Mała spadła z wagi wychodząc ze szpitala, ale na wizycie okazało się że wróciła do wagi wyjściowej:) ostatnio bylysmy też na wizycie i przybrala pół kg:) a ogólnie wszystko w porządku. Dostałam zalecenia zeby ją wyżej kłaść bo dużo ulewala i wszystko wraca do normy:) bierzemy witaminki i na katarek syropek.

Mam pytanie, czy ktoras z was dokarmia mm Maluszka? Jak tak to jakim mlekiem?

A Mi już pokarm zanika.. od poczatku mialam problem z laktacja, mleka mialam tylko na jedno karmienie w nocy.. po czym i tak lecialam po butle z mm.. tak malo go było i cienki był, raz udało mi się odciągnąć z dwóch piersi 90 ml.. a teraz, prawie w ogole już nie mam..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry