reklama
smutnamama
Fanka BB :)
KasiulaQ wyszlismy , teraz tylko maze o tym by dzieciaki zasnely bymi mogla isc pod prysznic i tez zasnac. Moj w szpitalu nie budzil sie czesto oby tak i w domu bylo :-)
dopadł mnie baby blues - żesz cholera, nie miał kiedy tylko dwa tygodnie po porodzie:/ Mała dwa razy mi zwymiotowała w ciągu ostatnich dwóch dni, a dziś jeszcze dorzuciła śliczną, zieloniutką kupkę. i bączki puszcza co jakiś czas, za choinkę nie wiem czy to normalne:/ mam nadzieję, że to nie problem z trawieniem mleka:/ wizytę u pediatry mamy dopiero na piątek, ale we wtorek idę do poradni laktacyjnej, może coś poradzą. łudziłam się, że jakoś to prościej pójdzie, jak już się ogarnę z laktacją:/ eeech:/ <żeby nie było, jakoś się trzymam, po prostu coś mi smutniej>
smutnamama
To ja tez ponazekam pierwsza noc w domu kompletnie nie przespana. Dwolatek cala noc plakal ze chce cycy am, musialam go bujac na kolankach caly czas , ale wrzasku i placzu sporo bylo ,ale nie ugielam sie mimo ze co zasnol maly jasiu wstawal , max sie wybudzal i tak wkolko. Nadmiar pokarmu mam z checia bym mu dala pociagnac ale jesli by byly piersi jeszcze pelniejsze chyba by je rozerwalo. Obojczyk ladnie jaskowi sie zrasta juz rusza raczka .
Tigi moj Jasiek za duzo je i wymiotuje az nosem , zielone kupki czasem sie zdazaja jesli bylo to sporadyczne niemasz sie czym zamartwiac ..
Ide odsypiac , milego dnia dziewczyny
Tigi moj Jasiek za duzo je i wymiotuje az nosem , zielone kupki czasem sie zdazaja jesli bylo to sporadyczne niemasz sie czym zamartwiac ..
Ide odsypiac , milego dnia dziewczyny
cayoka
U mnie wymioty zdarzaly się na początku dość często. Dwa razy aż Małej noskiem poszło, dość dużo też ulewala. Jak poszłam z nia na wizytę u pediatry to lekarz zapytał mnie "czy stosuje wysokie ułożenie?" Powiedziałam, że lezy wyżej główką od reszty ciałka. Kazal mi ją klasc jeszcze troche wyżej, przy karmieniu też i pilnować zeby po każdym jedzeniu się odbiło. Od czasu wizyty zaczelam tak robić i jest o wiele lepiej. Ulewa o wiele mniej i wymiotów bardzo malo. Może wam też pomoże.
A co do wiaterków to moja puszcza często, ale nie martwię się tym, bo widzę że dzięki temu że są pierdzioszki to lepiej robi kupke.
A co do wiaterków to moja puszcza często, ale nie martwię się tym, bo widzę że dzięki temu że są pierdzioszki to lepiej robi kupke.
reklama
cayoka
Ja mialam pierwsze Bebilon 1 (najlepsze jest mleko matki) ale wydawało mi się ze ma zatwardzenia, zmienilam na Enfamil i wszystko jest jak w porządku. A cena taka sama.