reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

To i ja się dopiszę :-) u nas też odpukać raj na ziemi w 2 tygodniu Aleks miał trochę problemów brzuszkowych wzdęcia i brzydkie kupki ale to już dawno za nami . Aniołek z niego śpi je , gada i się śmieje od ucha do ucha ! Waży 5,5 kg i ciuszki 62 odeszły w zapomnienie ....Spacerujemy codziennie od 4 doby życia. Nie ulewa , na szczęście , bo jego braciszek ulewał masakrycznie ... w nocy wstaje na cyca o 3:30 a potem albo 6 albo 7 więc luz i zasypia przy cycu .
A ja mam coraz to większą ochotę na 3 bobaska :-pMężuś pomaga jak może , tak więc plan wykonany w 100 procentach , jak narazie , bo wiem że to z dnia na dzień może się zmienić :baffled:

Zdrówka dla Was dla dzieciaczków , piersi pełnych mleka i dużo cierpliwości , bo jeszcze nie raz się przyda :)

reklama
Myślę, że ma znaczenie. Bo mam smoka Canpol babies i Mała bierze czasem jak płacze. Ale smoka z MAM już nie chce. I planuję zakup jakiegoś lepszego. I zastanawiam się nad dwiema firmami NUK i AVENT.

To znaczy ona ogólnie nie chce smoka, daje jej tylko jak budzi się bardzo glodna a ja mleko idę zrobić, albo jak marudzi. Ale to jest kwestia 5 minut ze smokiem w buzi i wypluwa. Od początku dawałem Canpol babies.

reklama
Do góry