reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

To i ja się dopiszę :-) u nas też odpukać raj na ziemi w 2 tygodniu Aleks miał trochę problemów brzuszkowych wzdęcia i brzydkie kupki ale to już dawno za nami . Aniołek z niego śpi je , gada i się śmieje od ucha do ucha ! Waży 5,5 kg i ciuszki 62 odeszły w zapomnienie ....Spacerujemy codziennie od 4 doby życia. Nie ulewa , na szczęście , bo jego braciszek ulewał masakrycznie ... w nocy wstaje na cyca o 3:30 a potem albo 6 albo 7 więc luz i zasypia przy cycu .
A ja mam coraz to większą ochotę na 3 bobaska :-pMężuś pomaga jak może , tak więc plan wykonany w 100 procentach , jak narazie , bo wiem że to z dnia na dzień może się zmienić :baffled:

Zdrówka dla Was dla dzieciaczków , piersi pełnych mleka i dużo cierpliwości , bo jeszcze nie raz się przyda :)

reklama
Myślę, że ma znaczenie. Bo mam smoka Canpol babies i Mała bierze czasem jak płacze. Ale smoka z MAM już nie chce. I planuję zakup jakiegoś lepszego. I zastanawiam się nad dwiema firmami NUK i AVENT.

To znaczy ona ogólnie nie chce smoka, daje jej tylko jak budzi się bardzo glodna a ja mleko idę zrobić, albo jak marudzi. Ale to jest kwestia 5 minut ze smokiem w buzi i wypluwa. Od początku dawałem Canpol babies.

reklama
Do góry