mamaktosia
Fanka BB :)
To i ja się dopiszę :-) u nas też odpukać raj na ziemi w 2 tygodniu Aleks miał trochę problemów brzuszkowych wzdęcia i brzydkie kupki ale to już dawno za nami . Aniołek z niego śpi je , gada i się śmieje od ucha do ucha ! Waży 5,5 kg i ciuszki 62 odeszły w zapomnienie ....Spacerujemy codziennie od 4 doby życia. Nie ulewa , na szczęście , bo jego braciszek ulewał masakrycznie ... w nocy wstaje na cyca o 3:30 a potem albo 6 albo 7 więc luz i zasypia przy cycu .
A ja mam coraz to większą ochotę na 3 bobaska Mężuś pomaga jak może , tak więc plan wykonany w 100 procentach , jak narazie , bo wiem że to z dnia na dzień może się zmienić
Zdrówka dla Was dla dzieciaczków , piersi pełnych mleka i dużo cierpliwości , bo jeszcze nie raz się przyda
A ja mam coraz to większą ochotę na 3 bobaska Mężuś pomaga jak może , tak więc plan wykonany w 100 procentach , jak narazie , bo wiem że to z dnia na dzień może się zmienić
Zdrówka dla Was dla dzieciaczków , piersi pełnych mleka i dużo cierpliwości , bo jeszcze nie raz się przyda